roterende banner

vrijdag 18 oktober 2013

ENPS 2 verliest spannende wedstrijd

Helaas, helaas, we hebben niet gestunt. Zelfs mèt kopman Ronald zouden we gemiddeld per bord 100 Elopunten minder gehad hebben tegen Amstedam West 2. Maar we speelden zonder Ronald, hij had helaas verplichtingen elders, en we verloren met 3-5. De laatste twee partijen van de avond, bij een stand van 3-3, waren heel spannend en kansrijk. Eric van Rijkom liet na afloop geen superlatieven onbenut: het was zijn mooiste partij die hij ooit had gespeeld, en hij wilde nooit meer opgesteld worden. Hij kwam inderdaad gewonnen te staan, maar in tijdnood (jazeker) van 9 tegen 5 minuten verloor hij. Invaller Huib was ook nog bezig, of hij echt gewonnen stond weet ik niet, maar hij ging flink tekeer en had heel lang een mooie stelling waar zijn tegenstander de handen vol aan had. Huib dolf toch het onderspit in alle complicaties. 3-5 dus...
  1) Eric van Rijkom 0
  2) Jan Velde 0
  3) Sanne Visser 1
  4) Niek Verweij 1
  5) Bas Jonkers ½
  6) Chiel Reemer 0
  7) Peter Kersten ½
  8) Huib Vriens 0
 
Niek

4 opmerkingen:

  1. Jammer! Maar dit was natuurlijk een enorm sterke tegenstander, die duidelijk in de promotieklasse thuishoort. Ik heb er alle vertrouwen dat het toch nog een mooi seizoen wordt voor het tweede!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer maar toch complimenten aan de teamcaptain om na het tijdelijk wegvallen van Bert en de absentie van Ron en Ronald nog een sterk team op te stellen,Ik ben zelf captain geweest HET IS EEN HELL OF A JOB !!!!!!!!!! Gelukkig betaalt het goed Eigenlijk mag dat wel niet in geld dan maar in consumptiebonnen ,iets extra moeten we de captains wel gunnen ! Anders doet geen hond het meer .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Team captains ben je voor de mooie complimenten!
    Thx anoniem
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jawel,Kees maar voor complimenten geeft de Bakker geen krentenbollen !

    BeantwoordenVerwijderen