roterende banner

maandag 17 juli 2023

NK Senioren

Tom doet mee aan het NK Senioren 2023
Hier de link om het toernooi te volgen: seniorentoernooi.nl

(Onderschat dit niet. Het is heel bijzonder, de link naar dit adres, want de KNSB heeft net als bij het gewone NK van een paar weken geleden de wegen ernaartoe zeer ingenieus verstopt. Zowel via Google als via schaken.nl is het volledig onvindbaar)

11 opmerkingen:

  1. Ja Tom Bottema speelt met zijn elo 2197 in de hoogste groep en won zijn eerste partij ! Maar let op ! Wie speelt er in de laagste groep ? Ene Jelle Bottema ( elo 1281) geboren 1938 dus 85 jaar .Zijn er familie relaties ? Die KNSB is publicitair niet zo bij de pinken ,hadden ze Bottema maar niet moeten ontslaan stelletje sukkels !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jelle Pieter Bottema (85) is mijn vader. Ik (Tom Pieter Bottema) ben nog maar voor de helft naar de grote socialistische leider vernoemd, mijn vader dus nog helemaal.

      Verwijderen
    2. Pieter Jelles Troelstra 20-4-1860 in Leeuwarden + in Den Haag 12-5-1930 .

      Verwijderen
    3. Overigens lees ik dat KNSB -blad nooit , niet erg interessant flikker het meteen in de vuilnisbak ! Zonde van het papier ,zonde van het werk van de postbode .zonde van mijn vuilnisbak .Als alleen SGA club vraag ik mij af ( Johan ook) waarom wij de helft van die contributie aan de KNSB moeten afstaan .!

      Verwijderen
    4. Daar ben ik het niet mee eens Bert. De KNSB doet erg veel fout maar dat blad vind ik juist goed - gezien de omstandigheden, dat wel. Een van die omstandigheden is het internet. Nieuws brengen is zinloos, dus dan maar achtergronden. En de doelgroep is tegenwoordig niet alleen de clubschaker, maar ook de thuisschaker. Vind ik ook wel een verstandige keuze.

      Verwijderen
  2. Lastig te vinden inderdaad, weet ik uit ervaring. Je vindt het toernooi wel via Facebook.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Facebook, maar dan bereik je hele volksstammen niet. Jongeren bijv. gebruiken het sowieso niet en de helft van de mensen die ik ken hebben uit principe geen FB

      Verwijderen
    2. Soe dy alde pake Jelle Bottema ek op Facebook ? Freegje mar oan syn ""soan "" !

      Verwijderen
    3. Haal die aanhalingstekens maar weg dus niet "" soan "" mar soan !

      Verwijderen
  3. Bedankt voor de link Niek. Was op zoek naar de resultaten van het toernooi, maar kwam dus op die irritante k. site. De link is zeer welkom.
    Theo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zojuist met enige verontrusting kennis genomen van de verrichtingen van onze voorzitter...

    BeantwoordenVerwijderen