roterende banner

woensdag 26 juli 2023

ENPS-ers in de zomertoernooien III

In Dieren deze keer, op het Open NK. Met onze actieve pensionado Daan P in de B-groep. Als er nog meer ENPS-ers meedoen... melden svp!

Niek

Dirk van der Meiden (groep a)
Daan Poldermans (groep b)
Bart Romijn (groep b)
Jelle Bottema (vierkampen)

9 opmerkingen:

  1. Dirk v d Meiden. Zag ik in 1 van de reserve groepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zag ik eerst ook, dacht even dat hij zich had afgemeld, want ik zag hem de eerste ronde niet. Maar hij doet dus wel mee...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bart Romijn ,Raadsheer /ENPS doet ook mee ! Trouwens de vader van onze voorzitter Jelle Bottema heeft ook acte de presence gegeven .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank, ik heb ze er bij gezet, behalve Bart Romijn, die ken ik niet, geen lid van ENPS dacht ik, of maak ik een vergissing?

      Verwijderen
    2. Bart Romijn is voornamelijk bij ENPS komen schaken omdat wij daar reeds vroeg zijn en hem binnenlaten ,hij komt vaak uit Groningen op vrijdag ,kijk maar op de interne uitslagen of hij reeds is ingeschreven ,weet ik ook niet .Hij had wel Johan van der M van het bord af gemept ( hoofdbestuur) Misschien reden voor royement ❓

      Verwijderen
    3. Op een vrijdagavond tegen openingstijd moesten die schaakborden en stukken snel worden opgezet voor een externe wedstrijd .De Koffie & Thee commissie was te laat of niet gewaarschuwd .Ik vroeg toen aan Bart of hij Roeland snel wilde helpen ,geen probleem !

      Verwijderen
    4. Op 20 mei 2023 ,het verslag van de laatste Interne ronde 16 ,stond Bart Romijn nog op plaats 27 .

      Verwijderen
    5. Ja ik herinner me hem me nu, een praatgraag heerschap! Hoe komt hij er bij om bij ons te spelen, als hij zover moet reizen? Maar maakt niet uit, ik ga hem er bij zetten!

      Verwijderen
    6. @Een praatgraag heerschap !"" Nou nou dat is een eufemisme o.i.d .Bart is een aardige kerel maar hij lult je de oren van je kop ! Bij ENPS zijn er al mensen aanwezig op de club van 18:00 uur af .De eerste keer was Bart er al om 18:15 uur .Die anarchistische arbeiders schaakclub ENPS laat je dan niet buiten wachten maar laat je gewoon binnen !

      Verwijderen