roterende banner

dinsdag 14 juni 2022

ENPS2 houdt kampioenskansen

We hadden andere plannen, want EsPion is nr laatst, maar toch zijn we blij met de nipte 4½-3½ overwinning. Aanstaande vrijdag is de ontknoping. We moeten dan thuis winnen van Fischer Z, dat zelf ook nog titelkansen heeft.
En dan is er nog een derde titelkandidaat, Caissa 4. Die staat er momenteel eigenlijk het beste voor, maarr.. zij spelen (ook vrijdag 17 juni) uit tegen het sterke Zukertort Amstelveen 1. Ráázend spannend dus, de bovenste vier moeten nog tegen elkaar. Vrijdag is de winnaar van klasse 1B bekend.
Niek

8 opmerkingen:

  1. Ik zou graag willen invallen tegen Fischer Z maar dat lijkt niet verstandig ,ik kan mij niet genoeg focussen i.v.m koffiebar heb ik wel gemerkt in de partij tegen Martin Hulsing .Ik zorg vrijdag wel voor gebak ook als we niet kampioen worden !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd Raadsheer ! Net op het nippertje Raadsheer won met 4.5-3.5 van Caissa 2 ( die degradeert ) .Een half puntje minder en de Raadsheer was gedegradeerd ! Gery kan weer rustig slapen .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gisteren kwam E5 helaas twee spelers tekort. Mede dankzij Adrienne nog bijna een gelijkspel. Ze was de enige die won. Niet voor niets gekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer van de vele afzeggingen voor de laatste wedstrijd. De spelers van E5 hebben het uitstekend gedaan dit seizoen. Veel meer punten gehaald dan verwacht mocht worden. Applaus!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Casper B vs Dirk van der M

    https://view.livechesscloud.com/#d30b85c9-6eef-4d42-9474-b583ad684959

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. https://view.livechesscloud.com/#d30b85c9-6eef-4d42-9474-b583ad684959

    weer was er een storing. als de spelers een onregelementaire zet doen. meestal vergeten indrukken klok slaat het bord in een foutmelding.

    BeantwoordenVerwijderen