roterende banner

donderdag 13 april 2017

Goede vrijdag: koppelsnelschaaktoernooi

Komende vrijdag hebben we een speciale avond: we organiseren een koppelsnelschaaktoernooi. Dit wegens groot succes van de vorige editie, en omdat we deze dag (goede vrijdag) eigenlijk helemaal niet hadden ingeroosterd. Pas onlangs hoorden we dat we deze avond konden gebruiken.

Hoe gaat een koppelsnelschaaktoernooi (lekker woord) in zijn werk? Nou, we nemen de ratinglijst van februari en koppelen de hoogste aan de laagste speler. Zo ontstaat er een interessante mengeling van spelers, dus spanning en hilariteit gegarandeerd! Van deelnemers zonder rating wordt een inschatting gemaakt van het niveau.

De indeling van de avond staat onder leiding van Bas en hij zal er naar streven om alle koppels tegen elkaar te laten uitkomen. Ondergetekende zorgt voor een prijsje voor de winnaars.

Rimme

4 opmerkingen:

  1. En tevens.. We hebben iets nieuws aangeschaft wat te bewonderen is die avond.
    Johan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. Ik wou het niet verklappen. Maar inderdaad mijn hoop op deze vrijdagavond is op de aanwezigheid van ENPS 'ers met een fenomenaal technisch inzicht.

      Verwijderen
  3. Toegevoegd aan het programma van de avond: 1e editie Snelkastenmonterenvoorkoppelstoernooi. Hoofdprijs een Ikeamontagegereedschap, belangeloos beschikbaar gesteld door de penningmeester.

    BeantwoordenVerwijderen