roterende banner

donderdag 17 maart 2016

Vanavond en morgenavond

Vanavond speelt ENPS 2
en dat wordt heel spannend, tegen Laurierboom, ik hoop snel (positieve) berichten te ontvangen van captain Kees of anderen, en zal ze publiceren.

Tom stuurde een (beetje vaag) plaatje
en verklapte het thema: Lopers
Morgen, 18 maart, is een hele bijzondere dag. Het is nationale Pannenkoekdag én tevens ook is er vanaf 19:00 uur eindspelclub door Tom waarna de laatste vier rondes van de rapidcompetitie worden afgewerkt.
   verslag van ronde 5 t/m 8 lees je hier
In de rapidcompetitie is Peter Nitschke de te kloppen schaker, hij staat eerste met 8 uit 8. Wat is dat toch met die man, wat een dadendrang dit seizoen, hij staat in de reguliere interne ook al op nr. 1!

Niek

5 opmerkingen:

  1. De Nationale Pannenkoekdag is de dag dat basisschoolkinderen pannenkoeken bakken voor ouderen ,mooi initiatief ! Heb een tip voor die kinderen bedek de pannenkoek met wat aardappelen,groenten,lamsvlees en wat saus eh voila ! Heb je een rotie lamsvlees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kees deed gisteren verslag op twitter, maar hij stopte plotseling nadat hij vertelde Boudewijn en Pieter nog hele en halve punten aan het binnenslepen waren. Dat is natuurlijk een slecht teken, en als je op de SGA site kijkt dan snap je waarom... 7-1 verliezen, wat verschrikkelijk verschrikkelijk...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is het Niek, ik had een best goede en spannende partij, maar in tijdnood.....verschrikkelijk balen.

      Verwijderen
  3. Ben wel benieuwd of Tom ook gaat verklappen wie aan zet is. Met zwart aan zet is er sprake van zetdwang en hij kan natuurlijk zijn pion opgeven met 1...f3 en 2. Lxf3 maar hij kan daarna toch zijn loper niet meer redden want na 2. Ke8 komt Lh5+ en na Ke7 en Lg6 is er weer zetdwang en verliest hij zijn loper en de partij.
    Met wit aan zet is het veel spannender.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tjonge jonge ! (nachtcafe open tot 3 uur s,nachts ) Dat we verliezen van die stelletjes (.......) ( weggejorist ) De Boom dus ( dagcafe Jan de Fries staat achter de bar ) Nou ja die .......( weggejorist ) kunnen toch helemaal niet schaken die .......( weggejorist ) Zo ik heb weer wat verdiend met die reclame ! stelletje .................. ( weggejorist )

    BeantwoordenVerwijderen