roterende banner

vrijdag 11 maart 2016

Stavaza promotieklasse

Ik heb niet veel tijd, dus even heel kort nog over woensdag, de winst van het eerste. Dit is de tussenstand op dit moment, ENPS1 weer een beetje bij de top, en ENPS2 nog steeds heel moeilijk, een-na-laatste. Winnen aanstaande donderdag heren van het tweede!!
Misschien volgt later nog de partij van Tom, die buitengewoon spectaculair was. Echt likkebaarden, de halve partij stond het bord in brand.

Voor wie alvast wat wil lezen (bezien door een subjectieve Amstel-bril) hier het Amstelverslag: Amstel 1 verliest van ENPS 1

Ook altijd de moeite waard zijn de verslagen van Caissa, zeker met deze uitslag en de invloed daarvan op de stand. hier hun artikel: C6 verliest nipt

Niek

1 opmerking:

  1. VAS 2 moet nog tegen Caissa 6 en De Amstel, maar die moeten ze allebei verliezen om nog door ons ingehaald te worden. Dat lijkt me onwaarschijnlijk. Toch geen slecht jaar voor het eerste, hopelijk volgend jaar wel net dat beetje geluk op de juiste momenten. Het tweede moet nog drie clubs inhalen om niet bij de laatste vier te eindigen. Het staat dicht op elkaar, dus het is niet onmogelijk. Eerst maar even revanche nemen voor het eerste tegen Laurierboom.

    BeantwoordenVerwijderen