roterende banner

zondag 16 mei 2010

Vredeskerk

Het is goed bevallen in de vredeskerk en zover we weten hebben we geen overlast bezorgd, dus we gaan het seizoen afmaken in de vredeskerk. Er zijn nog twee rondes te spelen in de interne competitie:
Ronde 13 op vrijdag 22 mei in de vredeskerk
Ronde 14 op vrijdag 29 mei in de vredeskerk
Daarna wordt normaal gesproken nog twee ronden de tweekampen gespeeld voor de broadway troffee en het kampioenschap. Dat doen we dit jaar om twee redenen niet, ten eerste zit het bestuur er weer redelijk doorheen voor dit seizoen en gaan we de rust nemen om volgend jaar weer er tegen aan te kunnen en vanwege de praktische reden dat Mark binnenkort vader wordt. Het is voor hem waarschijnlijk handig de tweekampen flexibel te organiseren. Voor de die-hards zijn er weer allerhande zomercompetities. De organisatoren van deze competities zijn altijd maar wat blij met extra aanmeldingen. Overigens was al op de leden vergadering besloten tot eind mei te spelen dit jaar dus het is al met al niet onredelijk (hopen wij?)
Verder zijn er de komende weken de SGA rapid competities, waar een aantal ENPS teams aan mee doen dit jaar. Traditie getrouw zal het nieuwe seizoen beginnen op de laatste vrijdag van augustus (27e) met de jaarlijkse ledenvergadering.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur,
Kees


PS: willen diegene die hun contributie nog niet betaald hebben daar nog even aan denken? top!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten