roterende banner

maandag 24 mei 2010

interne competitie update

Door een misverstand dacht ik dat de competitie tot 14 ronden zou duren, maar omdat de eerste helft ook 12 rondes duurde is de winnaar van de tweede helft Roel. Vrijdag zou dus de eerste ronde van de tweekamp gespeeld worden. Echter Roel had zaterdag een belangrijk examen en daarom kwamen alleen Sanne en Albert in actie en speelden de eerste partij om de Broadway trofee. Sanne speelde met wit en stond lang er goed in het eindspel leek het er even op dat Albert toch nog remise kon houden, maar onder tijdsdruk kon hij het toch niet keepen. Sanne neemt daardoor de leiding en heeft aan een halfje volgende week genoeg om de troffee binnen te slepen.

Het was overigens gezellig druk op de club, ondanks het mooie weer waren er 18 spelers op de club! (Er zijn details op de USB van Bas) Dat is toch wel eens anders geweest en dat heeft het bestuur er toe doen besluiten nog een extra snelschaakavond in te lassen en het snelschaakkampioenschap van de club te spelen. op 28 mei is er dus de laatste interne avond met hopelijk de tweede ronde van de broadway trofee en de eerste ronde om het clubkampioenschap. Op 4 juni is de laatste avond en is er snelschaken.

Voor de liefhebbers vragen we speciale aandacht voor de zomercompetitie van ES80: Deze is op donderdagavond: PuurZuid, locatie Torendael, Veluwelaan 21
(Nabij de RAI)

Forza ENPS
Kees


Broadway-trofee:
Sanne Visser - Albert de Roo 1 - 0

Overige partijen ronder 13:
Bas Jonkers - Boudewijn van Beckhoven 1 - 0
Kees Bakker - Mark Hecker 0 - 1
Bert Wijchgel - Amédée Souquet 0 - 1
Arnaud Bom - Tony Slengard 1 - 0
Rimme Rypkema - Johan van der Maas 0 - 1
Theo Bakker - Leo van Benten 1 - 0
Duck Wals - Roeland Kief 1 - 0
Jord Hendriks - Marc Fijnheer ½ - ½

Stand
Scores per speler
Kruistabel
Statistics

1 opmerking:

  1. Dank voor het bekendmaken bij jullie leden en het vermelden op de site.

    De zomercompetitie bij ons bestaat uit twee rapidpartijen op een avond. Van tevoren aanmelden is niet nodig. Als ik het me goed herinner van voorgaande jaren, moet je er voor 20.15 uur zijn om te kunnen worden ingedeeld voor de eerste ronde van de avond. En wie dat op een mooie zomerse dag te vroeg vindt om te gaan schaken, kan zich voor 21.30 uur aanmelden voor de tweede ronde. De eerste avond is gepland voor 17 juni en het duurt tot eind augustus.

    Groet,
    Dick

    BeantwoordenVerwijderen