roterende banner

zondag 11 april 2010

ENPS 2 blijft goed op schema

ENPS 2 heeft goede zaken gedaan door het zwakke Zukertort Amstelveen 6 met grote cijfers te verslaan. Met nog een ronde te gaan hebben we riante kampioenskansen.

Teamcaptain Bas speelt dit weekeinde een toernooi en vroeg mij of ik een verslagje wilde maken. Sja, ik ben niet echt de meest geschikte man voor een jubelstukje, ik verloor mijn partij en bijna mijn schaakvrolijkheid: ik heb uit mijn laatste 5 externe wedstrijden 0 punten behaald en intern is het al niet veel anders. Afijn, een kort stukje dan maar. De uitslagen:


Toposcorer tot nu toe is Ron Heeneman met 4 uit 5. Andere spelers die het goed doen zijn Marco, Theo B. en Martin, die alle drie 4 uit 6 hebben. Regis (net terug uit Australië en op de foto rechts) heeft 3 uit 3 achter zijn naam staan. De hoogste TPR is voor Ronald, op de foto links. Hij heeft een mooie 2004 Elootjes bij elkaar gespeeld door 3½ punt uit 4 partijen te scoren. Dat is des te knapper omdat Ronald altijd met zwart speelt. Verder valt invaller Amédée nog op, hij scoorde 2 uit 2.

Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten