roterende banner

zondag 27 april 2008

Mark periodekampioen, E2 promoveert

De laatste ronde van de intere zit er op. Mark Hecker is met 8 uit 10 de tweede periodekampioen geworden. Gefeliciteerd Mark!
Omdat Klaas er niet meer is is het niet duidelijk hoe er precies om het clubkampioenschap gestreden gaat worden. Bas was na Klaas de eerste periode in elk geval tweede geworden. Wie weet een match tussen Bas en Mark? Ik verwacht dat het bestuur snel de formule op deze plaats zal vermelden.
De laatste ronde uitslagen en finale stand:

De uitslagen: Games.html
De ranglijst: Ranking.html

En de details:

De ranking per ronde: Progress.html
De individuele scores: CompetitionHistory.html
De kruistabel: XRef.html
De statistieken: Statistics.html

Het tweede won vrijdag van ODI. Dat is heel goed, want nu hebben we voldoende matchpunten om beste tweede van de 2e klasse te zijn. Daarmee promveren we naar de eerste klasse! Dat neemt het nare gevoel van de degradatie van het eerste een beetje weg. Bas zal misschien nog verslag van de match tegen ODI doen. De eerste van onze poule, Probleem 2, heeft verschrikkelijk huisgehouden dit jaar. Wat een krachtpatsers! Hun toppers, Wim Luyckx en Rob Scheermeijer, scoorden met respectievelijk 3½ uit 4 en 4 uit 5 TPRs van 2130 en 2037. Toch staan deze twee niet hoog in de topscorerslijst van klasse 2A, zie:
                    Ap Bp  TPR Club
1 Marcel Manshanden 7 6,5 2073 Probleem
2 Rene Lasschuit 7 6 1934 Probleem
3 Ben Breukelaar 7 6 1922 Probleem
4 Ronald Post 6 5,5 2047 ENPS
5 Niek Verweij 7 5,5 1990 ENPS
6 Fariborz Salimi 6 5 1960 Probleem
Sjonge jonge, wat een boel probleemgevallen. Ronald Post en ik staan er gelukkig wel lekker tussen, Ronald is een nadrukkelijke externe-kanjer kandidaat!

Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten