roterende banner

zaterdag 27 oktober 2007

Van de voorzitter......

De club dat ben jij, en de club vindt het gezellig als jij er bij bent op de clubavond. Kom dus gezellig al is het maar even aanwaaien! Alleen samen en met z'n allen kunnen we van ENPS een gezellige en levende club maken/houden. Vanavond waren er 16 leden en dat is wat mij betreft het minimum, om een leuke spannende compititie te maken heb je eigenlijk meer mensen nodig. Zo verloor Bas van Tony vanavond (sorry dat ik hem drie wakker maakte) en was er niemand om hem even een hart onder de riem te steken. Rahmat verloor in het eindspel van Mark en die had weer iemand nodig die hem kon uitleggen waarom het mis ging in het eindspel. Martin was verbaasd dat hij in moest delen en Klaas had graag wat boeh geroep gehoord nadat Kees toch nog remise wist tehouden in een verloren stand. Gelukkig is het niet te laat en kan het allemaal nog goed komen. Komt allen vaker op de club, wissel het een weekje op en af met je poker hobby, ga eens wat minder naar de fitness en train je brain, werk minder over, regel twee oppassen, laat de tv een avond voor wat hij is. Als we dat allemaal doen, maken we wat moois van onze prachtige club, een club waar we trots op kunnen zijn en waar we ons thuis kunnen voelen. Forza ENPS.
 
Forza ENPS!
Kees
 
PS Op 2 November begint de inschrijving voor het CORUS toernooi, het mooiste toernooi dat ik ken. Als schaker moet je dat minimaal een keer in je leven hebben meegemaakt. Ik probeer mee te doen met de tienkamp.
 
http://www.coruschess.com/information_amateur_nl.php
 

1 opmerking:

  1. Was als enige ENPS'er onze goede naam aan het verdedigen in het Eijgenbroodtoernooi van Caissa in hun nieuwe clublokaal in huize Lydia. En met enig succes (4 uit 6 en ratingprijs). Kan overigens pas medio november weer 'aanwaaien'.

    BeantwoordenVerwijderen