roterende banner

zaterdag 27 mei 2023

Bas wint Fischer Random 22/23


Gerben en Bas

  Ranglijst        Kruistabel       

Uitslagen 26 mei        r9        r10        r11        r12        r13       

Bas heeft gewonnen. Ardin tweede, en ik derde. Volgende 4 weken zomercompetitie. Ardin tegen Kees voor kampioenschap. Eric tegen Johan voor B en Martin is al kampioen C. 

Deze stellingen zijn gespeeld:
ronde 9: 463
ronde 10:330
ronde 11: 725
ronde 12: 782
ronde 13: 640

Prijsjes (Ketel 1 en twee bier flessen) zijn gegaan naar respectievelijk Bas, Michiel en Martin (want Ardin was er niet en Mark al weg).

 Michiel

(De thuisblijvers hebben andermaal ongelijk gekregen. Het was weer een wervelende avond, diverse ENPSers deden hun best de boventoon te voeren. Beroepsstuiterbal Robin was niet stil te krijgen, maar ook Mark was ouderwets op dreef. De eerste ronde speelde hij met de schoenen van Bart. Later tekende hij Gerben, de belangrijkste ENPS-er. En vanzelfsprekend stond ook zijn mondje nooit stil. Oké, alleen op de foto dan even.)

11 opmerkingen:

  1. Wist niet dat je zo creatief was, Mark!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jazeker Daan, Mark is zonder overdrijving een groot natuurtalent. Een ruwe diamant, dat wel, maar ik denk dat hij met wat oefening en scholing een goede kunstenaar zou zijn. Het is niet de eerste keer dat ik zijn werk publiceer, tijdens menig ALV heeft hij leden uit de losse pols getekend, en wel zó goed dat ik die dan bij de verslagen voegde. Vreemd eigenlijk dat je die aldoor gemist hebt. Ik zal eens kijken of ik ze nog kan terugvinden, en zal ze hieronder linken.

      Niek

      Verwijderen
    2. http://schaakclub.blogspot.com/2007/08/algemene-ledenvergadering_27.html

      Verwijderen
    3. http://schaakclub.blogspot.com/2019/09/alv2019.html

      Verwijderen
    4. Er moet nog meer zijn. Ik kan me nog een mooi portret van Roeland herinneren, maar die kan ik niet vinden. Misschien weten anderen wel waar die staat?
      Ik had veel plezier met het zoeken, wat een leuke geschiedenissen zijn er te lezen! Wel eeuwig zonde dat ik de afgelopen 10 jaar verschillende online gameviewertjes heb gebruikt die niet meer ondersteund worden, erg treurig, al die mooie partijen die met zorg zijn geanalyseerd zijn verloren...

      Verwijderen
    5. Mooi! Dank voor de moeite Niek, overigens was ik in 2007 (nog) geen lid....

      Verwijderen
  2. Het gemak waarmee eenieder die er niet was als thuisblijver de ENPS
    annalen wordt ingeduwd...
    Ik schaakte vier dagen lang op het Limburg Open, heb nota bene onze club nog vertegenwoordigd bij MVV-NAC en nu zit ik mij als ongelijk hebbend heer af te vragen: wie zijn nu eigenlijk de thuisblijvers?
    Nou ja, tot vanavond. Zin in de zomercompetitie! En wees er maar zeker van dat ik de thuisblijvers eens goed de les zal lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach ja, en gefeliciteerd Bas! Men moet als heer zijn manieren niet vergeten, ookal is hem groot onrecht aangedaan.

      Verwijderen
    2. Kijk geacht bestuur ! Zo ver gaat de afkeer van ENPS leden dat ze van alles verzinnen om maar niet op de INTERNE te komen ,zo gaat er eentje helemaal naar Maastricht om naar MVV -NAC te kijken .MVV staat voor Maastrichtse Vlugge Vrouwtjes en dat NAC betekent volgens Wikipedia Na Arbeid Coke .Nog even wat Jildo ,heb je wel alle toeschouwers bij die wedstrijd ( Het waren er drie ) een hand gegeven ?

      Verwijderen
    3. Het waren er meer dan 8000 Bert! Gelukkig was de stadionspeaker zo wellevend om om te roepen dat er een afvaardiging van de Eerste Nederlandse Populaire Schaakschool uit Amsterdam in het stadion aanwezig was, zodat ik niet iedereen een hand hoefde te geven. Wat volgde was een waanzinnige vreugde-uitbarsting. Verder viel er voor het thuispubliek niet veel meer te juichen, want MVV verloor met 1-4.

      Verwijderen
  3. Haha, geweldig Jildo. Ondertussen zit ik op Sicilië, maar wil wel de kampioenspot volgen... ik mis alleen de link !? 😬

    BeantwoordenVerwijderen