roterende banner

woensdag 10 oktober 2018

helaas, 2x verloren

De beide ENPS-teams verloren bij Caïssa. ENPS 6 verloor met 7½-½ (remise Roeland) en ENPS 2 met 4½-3½ (winst van Bas en Ronald, remise van Jildo, Bert & Niek). Dat laatste verlies was wel pijnlijk want er waren erg veel kansen op meer. Jan en Mischa speelden goed, ze hadden zomaar een halfje voor het oprapen gehad. En Jildo was het verdrietigst na afloop. Jildo, op bord 1, kreeg een overweldigende koningsaanval die zo de diagrammenboekjes in kan. Hij had bovendien nog een uur over, later een half uur, waar de tegenstander zijn tijd liet teruglopen van 6 naar 1 minuut. In dat traject kwamen wel een stuk of 5 opgelegde winstkansen voorbij. Mat of materiaalwinst, of afwikkelen naar gewonnen eindspelen. Maar het werd wonder-boven-wonder een toreneindspel met een pion meer, dat uiteindelijk remise werd.

Niek

9 opmerkingen:

  1. Meest respect eigenlijk voor Jildo zonder chroom ,neemt hij plaats op bord 1 tegen een speler van 400 elo punten meer ,diep respect voor hem !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. King of missed chances. Jildo zou zich geflateerd voelen!

      Wat jammer zeg!

      Verwijderen
    2. Vergeet niet de knappe overwinning van Ronald! Remise van Niek en de 2e remise op topniveau van 'De snor'

      Knappe prestatie mannen

      Verwijderen
    3. Ja hier een onzinnige dialoog tussen Bas J en ene Bert W ..Bert W "" Mijn openingsspel is zwak ,mijn middenspel is nog zwakker en mijn eindspel is het zwakst "" Bas J zegt dan "" Maar je scoort wel punten ."" ..Bert W "" Ja dat is mijn sterkste punt ""

      Verwijderen
    4. Bas J: "dat zeg nu wel, maar dat is zo...."

      Verwijderen
  3. "Bas J: "Dat heb ik nooit gezegd!""

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niks sorry kees ,het was maar een grapje mijnerzijds maar sorry aan Roeland is misschien wel op zijn plaats ,dankzij Roeland had ENPS 6 de eer gered ,Roeland kwam wel 10 x aan mij vragen of zijn tegenstander wel sterk was .Hulde aan Roeland !!!

      Verwijderen