roterende banner

maandag 16 april 2018

Vanavond speelt ENPS 1 uit in Almere. Ze staan al één-nul voor, dankzij de zege van Francisco vorige week. We staan al eerste, en als we winnen breiden we onze voorsprong op de nr 2 uit tot 3 matchpunten. Desondanks zijn we NIET favoriet voor de eindzege. Onze competitie zit er namelijk al op na vanavond. En dan heeft Zukertort 3 nog twee ronden te gaan, die ze waarschijnlijk gaan winnen, en daarmee het kampioenschap. Of zit er nog een verrassing in? Het wordt nog even nagelbijten!
Helemaal strak onderaan staat Zukertort 4. Ze hebben slechts een zielige 2 matchpunten uit 7 wedstrijden. Matchpunten die ze uitgerekend tegen ons hebben gescoord. Daar helpen ze mooi hun grote broer mee. Lekker efficiënt bezig, dat Zukertort.
Nu eerst nog maar eens eventjes (!?) winnen vanavond. Veel succes heren!
Niek

5 opmerkingen:

 1. Ik ook altijd met mijn arrogante praatjes.. we hebben verloren. Van Almere.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren toch nog voor elkaar weten te krijgen door een pionoffer winstkansen te krijgen, echter zat er een groot lek in. Stond opeens verloren maar dat heb ik, mijn tegenstander gelukkig en alle nog aanwezigen niet opgemerkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh wat was het gisteren leuk in dat altijd bruisende en gezellige Almere en wat het nog leuker maakt ,we mogen 7 mei weer !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer! Eerst Eindhoven, nu Almere.... het zit niet mee voor Amsterdam. Werd de spelersbus bij terugkomst opgehouden door woedende fans (Bert)? Moest voorzitter Bottema de bus uit om het falende beleid toe te lichten? Welke trainer gaven de fans de schuld?

  Ik denk dat de gemeente Amsterdam binnenkort speciale woningen beschikbaar zou moeten stellen om no-nonsense hard werkende sporters weer terug in de hoofdstad te krijgen....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De spelers van E2, 5 man sterk, waren duidelijk meer met hun hoofd bij hun eigen naderende kampioenschap dan bij het gemankeerde E1. Drie nullen en het verliezende halfje, en een reserve die gelukkig geen zet hoefde. Wacht maar Almere we komen terug!

  BeantwoordenVerwijderen