roterende banner

vrijdag 20 april 2018

ENPS2 kampioen!

Almere verloor gisteravond en daarmee is het een feit: één ronde voor het einde kan het tweede niet meer ingehaald worden. Als wij in de laaste ronde met 8-0 verliezen, en Laurierboom wint met 8-0, dan nog staan wij boven ze. Hoera!!
 
Om het te vieren zet ik mijn partij van woensdag tegen Boven IJ erbij. Het is een behoorlijk slechte partij, maar hij is zo kort dat het wel spectaculair is. Nog vóórdat Tom aan zijn partij begon (die jongen komt nooit op tijd) stond de zwarte koning al mat.
Niek Verweij - Bas Bos
1. Pc3 f5 2. e4 fxe4 3. Pxe4 d5 4. Pg5 Pf6 5. d4 a6 6. Ld3 g6 7. Pxh7 Pxh7 8. Lxg6+ Kd7 9. Dh5 Lg7 10. Dxd5 mat 1-0

11 opmerkingen:

  1. Mooi , de eerste klok dit seizoen is binnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moeten we weer naar Almere op 7 mei ? Tjonge jonge na die laatste partij in Almere ,heb ik mij onder behandeling van een psychiater moeten stellen ( had veel eerder moeten gebeuren zullen veel ENPS-ers denken )maar die hooggeleerde heer de psychiater stelde vast ,dat ik leed aan " De Kolder van de Polder " schijnt een besmettelijke ziekte te zijn .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gezien mijn achternaam hoop ik niet dat ik de infectiehaard ben...

      Verwijderen
  3. Gefeliciteerd Niek en team! Zeker een banaan waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Niek zegt " Die Bottema komt nooit op tijd !" Nou nou zeg ,dat is niet helemaal waar .Verleden week bood een schatrijke jonge dame van 18 jaar ,die Bottema 10.000 euro voor een vluggertje ( Ik tamelijk naief persoon ,denk dan aan een schaak vluggertje ).maar op 1 voorwaarde het moest precies om 12.00 uur plaatsvinden ,geen minuut te vroeg en geen minuut te laat en laat die Bottema nou ECHT precies op tijd zijn .Dus die roddels dat die Bottema altijd te laat is ,berusten op laster !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gefeliciteerd jongens! eindelijk weer eens een banaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd heren! Een welverdiend kampioenschap

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mag ik overigens van de gelegenheid gebruik maken om bij wijze van uitzondering het (bij mij latent aanwezige) muzikale talent van mijn oudste zoon te promoten:
    https://www.youtube.com/watch?v=onNLMokcp1M

    BeantwoordenVerwijderen