roterende banner

woensdag 12 juni 2013

Tweede

Eerste worden is leuk, maar tweede worden is een beetje zuur.

De wielrenners Joop Zoetemelk en Poulidor werden eeuwige tweede genoemd. Na de verloren wedstrijd tegen Peter riep Mark ook dat hij dat was, eeuwige tweede. En inderdaad, hoewel 'eeuwig' een beetje overderven is, dit seizoen lijkt het er wel op:
"En ook bij de externe kanjer ben ik tweede" klaagde Mark verder nog afgelopen vrijdag. Dat kan hij helemaal niet weten want de externe kanjerverkiezing is pas eind van de zomervakantie. Maar wie weet krijgt hij gelijk... vooruit dan maar, om Mark een plezier te doen:
  • Extern - tweede achter (...??)
Niek

5 opmerkingen:

  1. Overigens is Mark dit seizoen wel 1 keer als eerste geëindigd. De 2e competitiehelft heeft hij toch gewonnen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. daar staat Pieter nu toch eerste ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat!? Mark de eeuwige tweede? het aantal keren dat ik de play-offs verloren heb is niet meer voor het menselijk brein te bevatten, echt.... Mark is slechts een Anfanger. Ik hoop dat de specialist status hem bespaart zal blijven, met de bijbehorende nachtelijke angstzweetbaden.

    Forza ENPS!
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het stukje ging natuurlijk over dit seizoen. Ik heb snel maar weer het lijstje kampioenen op het blog gezet, je kan zien dat drievoeudig kampioen Mark samen met Steve en Klaas een van de grote ENPSers van de afgelopen decennia is !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedank voor het compliment Niek (lol).
    @Kees en Mark: Dankzij het feit dat zij altijd tweede zijn geweest hebben Zoetemelk en Poulidor euwige roem gekregen ;)

    Steve

    BeantwoordenVerwijderen