roterende banner

woensdag 3 april 2013

Resterend programma (en een off-topic citaat)

Hieronder een overzicht van het resterende programma van dit seizoen. Met enkele rapid- en snelschaakavonden en kampioenswedstrijden voor de boeg, is het programma wat rommelig. Vandaar dat ik als intern wedstrijdleider besloot er een licht op te werpen.

(Wat mij doet denken aan het, verder volstrekt irrelevante, maar daarom niet minder belangwekkende citaat "The larger the searchlight, the larger the circumference of the unknown", dat nooit faalt mij te laten stilstaan bij het besef van ons aller nietigheid in het algemeen en die van onze verzamelde feitenkennis in het bijzonder. Het citaat is trouwens toegeschreven aan Dick Taylor, vroege bassist van de Rolling Stones en oprichter van The Pretty Things, wat mij doet denken dat hij misschien beter filosoof was geworden. Dit alles geheel terzijde.)

Het programma (en tot vrijdag!):



Chiel

4 opmerkingen:

  1. Zondag 16 juni: kroegloperstoernooi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chiel, vr 26 april is er rapid en een externe wedstrijd, weliswaar uit, maar dat doen we meestal toch niet samen? Zou de rapid niet beter naar vr 3 mei kunnen verhuizen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, inderdaad, laten we die twee data omruilen: dus 26 april ronde 13 van de interne en 3 mei de laatste rapid ronden.

      Bedankt trouwens voor het aanpassen. Ik heb gisteren de mailwisseling niet gevolgd en was er dus wat laat bij. Kom het programma nog in de rechterkolom?

      Verwijderen
  3. E.e.a. is aangepast (16 juni en 3 mei) en in de rechterkolom gezet: Automatisch staat daarin altijd de actuele maand in beeld, als je er op klikt dan zie je het hele schema.

    BeantwoordenVerwijderen