roterende banner

zaterdag 21 oktober 2006

Van Oranje naar Afrika

Het was even schrikken bij binnenkomst in het Oranjehuis: een kwart van ons inmiddels zo bouwvallige speelzaaltje was volgezet met bouwmaterialen, de bar was weggesloopt en het kastje achter de bar was, met de inhoud, ook verdwenen. Daarmee zijn we o.a. onze computer en mobiel dus kwijt!!

Dat we niet meer welkom zijn heeft onze verhuurder dus wel duidelijk gemaakt. Ons contract loopt pas over twee weken af, dus dit lijkt me niet alleen behoorlijk onfatsoenlijk maar vooral ordinaire diefstal, contractbreuk, huisvredebreuk, etc. etc. Aangifte bij de politie lijkt me het minste wat we kunnen doen!

Maargoed, er moest ook nog gespeeld worden. Het vierde had zijn eerste externe wedstrijd, daarnaast waren er 16 spelers voor de interne.. die dus bij gebrek aan computer niet ingedeeld konden worden en waar geen plaats genoeg voor was!
Tot zover het slechte nieuws...

... nu het goede. De bridgers hadden hun stemming (zie vorige post) net achter de rug, en ze hebben gekozen voor het Afrikahuis, een klein stukje bij onze huidige lokatie vandaan. Daar is ook ruimte voor de schakers, en Jan de Vries was wezen kijken en was zeer positief over de zaal en de overige condities. Een hele opluchting, uit de zoektocht van het afgelopen half jaar bleek toch vooral dat een goede ruimte heel erg moeilijk te vinden is. Op de valreep toch nog gered! Over twee weken (vrijdag 3 november) kunnen we daar al spelen. Jan deed ook een oproep, we moeten namelijk verhuizen. Wie wil helpen?! Vrijwilligers zijn dinsdag 31/10 of woensdag 01/11 in de avond welkom, maar daar stuurt het bestuur nog een e-mail voor uit.

Dan nu de uitslagen. Albert, Gino, Sander, Marc F, Rimme, Theo, Victor en Cornelis speelden extern tegen ODI 1, en verloren met 3-5. Verslag van captain Rimme volgt misschien nog.

Zieke wedstrijdleider Dirk de Graaff knutselde met de hand een indeling in elkaar::
Jan Velde – Regis1-0
Mark H. – Niek1-0
Huib – Duck0-1
Bas – Raf1-0
Tony – Tjebbe de Lange1-0 (ze moesten beneden in de hal spelen)
Sanne – Rahmat½-½
Leo – André0-1

Voorzitter Jan de Vries en Dirk melden zich wegens de omstandigheden af.

De stand kunnen we bij gebrek aan computer dus niet berekenen, maar duidelijk is wel dat lijstaanvoerder Mark Hecker na zijn winst eerste blijft.

Ik zal jullie komende dagen via de website van de ontwikkelingen op de hoogte houden.

Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten