roterende banner

vrijdag 11 februari 2022

Derde (en laatste(?!)) rapidavond

We hebben een nieuwe kampioen erbij: Peter Nitschke scoorde een mooie 8 uit 9, hij verloor alleen van Daan Zult.

   Kruistabel    /     Stand

Good old Johan was weer goed op dreef en registreerde per ronde een partij op het elektronische bord:
partij 1: Niek vs Mark
partij 2: Michiel vs Robin
partij 3: Niek vs Peter N

We moeten het officiele bericht van het bestuur nog afwachten, maar het lijkt er op dat we volgende week eindelijk weer kunnen beginnen met de gewone interne competitie!

7 opmerkingen:

  1. Ik had gewonnen van Gerben.
    Gedeeld tweede met Kees!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat elektronische bord begint nou toch wel zijn waarde te bewijzen ,dankzij de inspanningen van Johan .Leuke rapid partijtjes .Leukste partij partij 1 ,beste partij partij 3 .Peter N op de Caro-Kan toer ! Zou nog mooier zijn als dat bord ook een beetje kan analyseren ,b.v een ! plaatsen of een ? Misschien te veel gevraagd ,zo is het ook goed .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ATTENTIE ! ATTENTIE ! Ik werd net om 10:40 opgebeld door Jos ,woont boven ""De Poort "" Raadsheer dus .Victor Bartman is gisteren om 19:00 onwel geworden bij de Raadsheer en per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis .Welk ziekenhuis ? weet Jos ook niet waarschijnlijk OLVG !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kreeg door van Marike dat hij alweer thuis is. Gelukkig! Evengoed niet fijn natuurlijk

      Verwijderen
    2. Ja gelukkig maar ,kreeg net een e-mail van Johan het gaat weer beter !Die Jos belde mij al op zondag 13 feb ,toen Victor naar die ambulance werd gebracht ,was helaas toen niet thuis .

      Verwijderen
    3. dank voor alle belangstelling mensen. Het gaat weer goed met me. In het ziekenhuis hebben ze me aan alle kanten beklopt en doorgemeten, om tot de conclusie te komen dat het alcohol op een nuchtere maag geweest moet zijn. Twee-en-een-halve skuumkoppe is blijkbaar toch te veel.

      Verwijderen