roterende banner

zondag 19 juni 2011

Geen slotavond op vrijdag 24 juni

Beste leden,

Het seizoen 2010-2011 zit er op, met een prachtige snelschaakfinale is het seizoen afgesloten. Het was een mooi jaar, vooral voor ons aller derde E3 dat super verdiend kampioen is geworden. Namens het bestuur bedank ik een ieder die zich in gezet heeft voor de club om er samen iets moois van te maken.
De slotavond gaat niet door, er was slechts beperkte animo om de avond te organiseren. Volgend jaar gaat dat misschien wel beter. We gaan in ieder geval ons echte 75-jarig bestaan vieren, dat dachten we vorig jaar al tot dat we er achter kwamen dat we in sept 1936 zijn opgericht, dus niet in het afgelopen seizoen ons jubileum hadden. Een mooi vooruitzicht.
Wij wensen jullie allemaal een prachtige zomer en verwachten jullie met opgeladen batterijen weer terug op de laatste vrijdag van augustus, dan is er traditioneel de ledenvergadering. Ten slotte nog een verzoek voor iedereen die tot nog toe te bescheiden is geweest, we kunnen je hulp echt steengoed gebruiken. Er is voor elk wat wils om te doen, en het wordt enorm gewaardeerd.

Namens het bestuur
Kees

PS: Voor diegene die graag in een bepaald extern team willen uitkomen volgend seizoen, is het raadzaam om je team captain daarvan op de hoogte te stellen, zodat zoveel mogelijk rekening kan worden gehouden met wensen en voorkeuren. (Zover dat mogelijk is natuurlijk)

5 opmerkingen:

  1. mooie nieuwe mei ratings (o.a. 19++ voor ons nieuw lid)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wow inderdaad, het lijkt wel of iedereen ratingspunten wint?!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, niet iedereen hoor. Bij mij zet de dalende lijn netjes door.

    Arjan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik kan er ook niet blij van worden.....

    Kees

    (I will be back)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Volgend seizoen gaan we in het tweede punten pakken Kees.

    BeantwoordenVerwijderen