roterende banner

zaterdag 12 september 2020

Tweede ronde interne

Op de tafel staan twee glazen, met daarin het door Kees zelf gebrouwen IPA. Kees had een vaatje+tapje bij zich (ik weet niet precies hoe hij een en ander zo professioneel heeft kunnen aanpakken) en deelde gratis uit. Iedereen was vol lof over het bier. Tom won van Kees, en beide zeiden dat het een mooie partij was.

Overige uitslagen   
Stand na ronde 2

5 opmerkingen:

  1. Toch weer een geslaagde en gezellige 2e ronde van de interne ! Ik hoop alleen wel dat de vele afwezigen zich wel weer melden voor de 3e ronde .Ja vervelend je zult je je wel moeten aanmelden ,op dit blog of per e-mail kan niet anders ,Corona heeft ook wat teweeg gebracht bij de schaakwereld .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bertje, ik zou graag meedoen, maar ik hoor wel tot om het zo te zeggen de doelgroep...Jij ook trouwens...Met meer mensen binnen in 1 ruimte is er gewoon meer risico en dat wil ik domweg niet lopen...Tegen iedereen die er wel is zeg ik, geniet er van maar doe alsjeblieft voorzichtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach Daan is dat het ! Je kunt ook in een wit isolatie pak met gezichtsbescherming komen ( Die pakken die ze gebruiken bij het opruimen van asbest ) maar hoe doe je dat bij inkopen in de Supermarkt of bij Concerten ? Verder geef ik je wel gelijk ,je kunt niet voorzichtig genoeg zijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. voor diegene die ook willen brouwen: dit is pakket van de hema dat ik voor vaderdag gekregen heb: https://www.hema.nl/eten-drinken/bier/make-your-own-kit---ipa-bier-17430144.html, een aanbeveling waard....

    BeantwoordenVerwijderen