roterende banner

zaterdag 19 september 2020

Derde ronde intern

Een felle aanval aan beide kanten. De witte toren op h1 is niet zichtbaar op de foto. Johan stond dus even een toren voor maar niet voor lang. Hij zit flink in de problemen, Albert speelde in deze stelling Dd2-a5 en won snel.

Overige uitslagen   
Stand na ronde 3

6 opmerkingen:

  1. Leuke foto, van mij mag er meer geplaatst worden.
    Vroeger stonden ook partijen met commentaar op de website, jammer dat het de laatste tijden niet meer zo is!

    Ik wou ook weer spelen maar ik wacht nog even, ik kan moeilijk concentreren als ik moet opletten op wat rond mij gebeurt, en als ZZP'er heb ik een goot probleem als ik ziek ben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Steve in de kerk is plaats zat en rustig !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Steve we kunnen je goed gebruiken in de interne om Niek Verweij ( Momenteel eerste) wat tegenwicht te geven en natuurlijk tegen Ardin en Tom ,maakt de interne wat spannender ! Gewoon komen a.s vrijdag 25 september ,wel eerst inschrijven .ENPS handhaaft streng de Corona regels !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Bert. Ik wacht toch nog een paar weken hoor. Als de situatie beter wordt doe ik zeker mee

      Verwijderen
    2. Klinkt positief ,ja kijk maar even de kat uit de boom met die Corona ,Amsterdam is niets voor niets code Rood ,gewoon voorzichtig doen en mijdt studenten kroegen !

      Verwijderen
    3. Bert, wat zég je nou? Ik kan niet voor Ardin spreken, maar ík heb helemaal geen tegenwicht nodig hoor! Steve heeft gelijk, laat de situatie eerst maar beter worden, als ik 10 uit 10 heb of zo, dan is het veel veiliger met Corona!

      Verwijderen