roterende banner

vrijdag 4 september 2020

Schaken in tijden van Corona

We zijn een gelukkige club. De kerk heeft heel grootmoedig aangeboden dat wanneer er meer spelers komen dan de speelzaal in de pastorie aankan, we mogen uitwijken naar de kerk zelf. Ruimte in overvloed dus, welke club beschikt over zoveel weelde?
Gerben Sloot (zwart) kwam een pion voor tegen Albert de Roo, maar kwam niet verder dan remise, ½-½.

Uitslagen ronde 1   
Stand na ronde 1

Oud-kampioen Mark won van oud-kampioen Peter N. Het was een spannende en mooie partij. In de stelling op de foto speelde Peter 1... bxc6. Was Le3 niet beter geweest? Vervolgens twijfelde Mark tussen Dc3 en Dxf4. Hij koos voor het laatste. Na 2.Dxf4 Ld4 3.Tf1 was het paard op f6 niet meer te redden.

Levend kunstwerk Yalcin wint

Nieuw lid Jonathan verloor, zijn tegenstander tracteerde vervolgens op grote schalen bitterballen en friet. Een enorme aanwinst die Jonathan!

Nieuw lid Storm werd onder de voet gelopen door een (op het plaatje) veel beter ontwikkelde Michiel.

Niek

4 opmerkingen:

  1. Goede foto,s Niek ! Hoop dat Jonathan ,Storm en Gianni gewoon blijven komen en ook nieuwkomer Peter ,wij ENPS kunnen wel nieuw jong bloed gebruiken !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig ""Incident"" vond plaats in de keuken ,een nieuwe jongen zocht naarstig op de prijslijst van ENPS ,pen in de hand en maar kijken ! ""Wat zoek je ?"" vroeg ik want zo groot is onze prijslijst ook niet echt .""Die bitterballen !"" gaf hij als antwoord Ha ha hij had het verkeerd begrepen ,ik zei even daarvoor tegen hem "" We hebben zo bitterballen "".Hij kent ons(ENPS) nog niet en wist dus logischerwijs niet dat die Bitterballen gratis worden uitgedeeld .Onnodig om hier te vermelden ,dat ik natuurlijk niet de grote Kerkzaal in ga ,om die bitterballen uit te delen !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tot mijn verbazing ,hebben we nog 40 van de 100 Bitterballen over ,komt natuurlijk doordat die volslanke ( Dikke) Marcelo afwezig was ,die vreet in zijn eentje 40 bitterballen op ,daarna likt hij ook nog eens die kruimels op ,a.s vrijdag 11 september frituur ik die overige ballen + patat

    BeantwoordenVerwijderen