roterende banner

zondag 1 juli 2018

Inschrijven noord-zuidlijntoernooi start maandag 2 juli

Net als het KLT is het een toernooi voor paren. Ipv café naar café gaan we van metrohalte naar metrohalte. Er zijn 4 ronden Rapid. Deelname is gratis. 

De inschrijving start vanaf maandag 2 juli 12:00 uur via wijnemenjemee.nl. Als je mee wil doen moet je er snel bij zijn want de NZ-lijn staat in heel Amsterdam en omgeving enorm in de belangstelling. Bovendien is er maar ruimte voor 44 paren.

Het toernooi is op zaterdag 21 juli. De spelers moeten zich tussen 12:30 en 13:30 uur aanmelden bij Café Hermes. Daar zal na afloop ook de prijsuitreiking zijn, en als het nodig is een barrage om de eerste plaats.

Om 14:00 gaan we de Metro in, de eerste wedstrijd start op 14:30, de laatste is om 17:30 uur.

Even opletten: Er is geen of nauwelijks horeca in het NZ systeem. Dus neem zelf wat frisdrank/broodjes en dergelijke mee. Alcohol houdende sapjes zijn niet de bedoeling!
Maar dat halen we na afloop wel in.

En dan de prijzen. Ondanks de kosteloze deelname zijn er dankzij Schaak- En Go-winkel Het Paard, café Hermes en de Schaakbond Groot-Amsterdam mooie prijzen. O.a. voor de toernooi winnaars, die ontvangen samen 80 EURO aan cadeaubonnen.

Info: ronaldpost_1@hotmail.com

Ronald Post

1 opmerking: