roterende banner

donderdag 12 juli 2018

Spionnage bij SPA

Ik moest toevallig in de buurt zijn, dus ik kon het niet laten om even te gaan kijken. De ronde was nog net niet begonnen en buiten trof ik drie ENPS-toppers, Aran, Francisco en Peter H. Ze namen nog wat varianten met elkaar door.

"Ik ga een paar foto's maken voor de website" zei ik. Aran schrok. "Telefoons zijn verboden hoor"
"Ja, nou ja, ik maak  foto's, geen geluid", zei ik. "Maar je gaat toch geen rel maken als ze het je verbieden?!" Oh oh, wat heb ik toch een treurig imago gekregen. Ik was het ook helemaal niet van plan, nooit eigenlijk, maar ik beloofde geen relletje te schoppen.

Als een dief in de nacht, met trillende vingers en schichtig om mij heen kijkend, heb ik stiekum een paar foto's gemaakt. Ik blijf het de wereld op zijn kop vinden. Dat een goedbedoelende liefhebber op deze manier zijn onschuldige (en voor het schaken nuttige) vrijetijdsbesteding moet uitvoeren. Als je er even goed over nadenkt heeft het hele schaken toch alleen maar bestaansrecht vanwege de liefhebbers!

Maar affijn, hier zijn ze dan, de resultaten van mijn mijn strikt geheime spionnage-activiteiten (niet verder vertellen he!!)

ENPSers met bijzondere tegenstanders. Aran tegen Manuel Bosboom..

..en Victor en Rob tegen dames van verschillende leeftijden
Niek

1 opmerking: