roterende banner

zondag 15 juli 2018

Science Park, door Bas

Het was niet alleen maar kommer en kwel met de ENPS-ers bij Science Park: Ik heb mijn groepje gewonnen. Uiteraard blijft mijn spel voor verbetering vatbaar, maar ik had in alle partijen het beste van het spel. De eerste ging in mijn vertrouwde saaie stijl. Volgens Peter en Ben had ik de tweede ook moeten winnen maar ik miste onder andere een eeuwig schaak-combinatie. Naar mijn idee is mijn derde partij wel publicabel. Ik speelde tegen een C-junior, met wie ik samen bovenaan stond met 1 1/2 punt.

Ik hoor veel geklaag over het moeten spelen tegen jeugdige tegenstanders, maar je kunt ze ook gewoon mat zetten! Achteraf gezien had ik geen kind aan Wahe Boghossian. Als jullie uitgelachen zijn na dit flauwe grapje kunnen jullie je misschien ook even met het partijtje vermaken in afwachting van het nieuwe schaakseizoen.

Bas

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk en vermakelijk partijtje ,ja Toren A twee wat moet je ermee? Toch leuk partijtje voor Jonkers maar of die 13 jarige Wahe nou zo genoten heeft ? Bas heeft hem werkelijk alle hoeken van het schaakbord laten zien !Ik neem wel een keer mijn kleine neefje uit India mee naar de schaakclub ,hij is 12 jaar en schaakt een "beetje" zijn naam Bubu Praggnanandhaa,ik waarschuw Bas alvast ,Bubu is ietsje sterker dan Wahe .

    BeantwoordenVerwijderen