roterende banner

dinsdag 26 juli 2016

Updates SPA en grote bestuurswijziging

Vanaf mijn vakantieadres drie updates voor de website. De eerste twee over het SPA-toernooi, Peter haalde de alkmaarse krant (Noord Hollands Dagblad) met zijn geweldige score, en Steve stuurde een partij. Daaronder een bericht van Pieter namens het bestuur. (NV)



Beste leden,
Tijdens de ledenvergadering van 26 augustus zullen er een aantal wijzigingen in het bestuur plaatsvinden en hier alvast een overzicht zodat eventuele tegenkandidaten de tijd hebben om zich voor te bereiden.

Kees Bakker (voorzitter) en Pieter Oldenhove (secretaris) zullen aftreden.

Het bestuur stelt de volgende kandidaten voor:

  • Voorzitter: Rimme Rijpkema
  • Secretaris: Boudewijn van Beckhoven
  • Intern wedstrijdleider: Peter Hoekstra​
Johan vd Maas (penningmeester) en Bas Jonkers (extern wedstrijdleider) blijven aan.

Tegenkandidaten kunnen zich melden bij de secretaris.

Toelichting:
Toen Rimme twee jaar geleden naar Spanje vertrok werd Kees tussentijds voorzitter met de afspraak dat Rimme weer voorzitter zou worden bij terugkomst. Dat moment is nu daar.

Ik heb vijf jaar lang met veel plezier in het bestuur gezeten en veel van mijn ideeën kunnen verwezenlijken. Ik ben nu druk met andere dingen en denk dat het tijd is voor fris bloed.

Nadat Sander naar Spanje was vertrokken werd Bas extern wedstrijdleider en stond Jan de Fries alleen voor de taak van intern wedstrijdleider. Peter Hoekstra gaat dat samen met Jan doen en treedt ook toe tot het bestuur.

We verwachten bij de ledenvergadering een grote opkomst gezien deze belangrijke wijzigingen!

8 opmerkingen:

  1. Wat een leuk verslag van je partij Steve, leuk om alle achtergronden erbij te lezen. Peter is niet alleen bij ENPS een held, maar dus ook in Alkmaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat geweldig dat Rimme terugkomt, ik kijk er naar uit! En Kees en Pieter bedankt voor de topjobs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nieuw bestuur! Nieuwe tafels! Ellie heeft mij maandag de nieuwe tafels laten zien ,zien er gelikt uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh ja ik vroeg haar ook of ze nog klachten had over die schakers "Nee hoor jullie laten het altijd netjes achter!" De laatste klacht was van 4 jaar geleden ,toen iedereen maar zijn peuk overal neerdonderde ,sinds we een peukenbak hebben gaat ook dat beter(behalve ene Blinderman die zijn peuk altijd in het barbeque app gooit !

      Verwijderen
  4. Jammer dat je vertrekt uit het bestuur Pieter, je bent vanaf het begin erg belangrijk geweest en hebt inderdaad veel bereikt: de club heeft nu een mooi fundament van reglementen, zonder zijn licht anarchistische achtergrond kwijt te zijn geraakt. Veel dank daarvoor.
    Ook Kees bedankt voor opnieuw een voortreffelijk voorzitterschap. Ik heb deze keer door mijn vertrek maar heel kort met samengewerkt, maar ook nu liep het allemaal heel soepel onder jouw 'supervisie'.
    Ik wens Rimme, Boudewijn en Peter veel succes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen