roterende banner

zondag 14 juni 2015

Slotavond met pizza op 19 juni

Vrijdag 19 juni wordt het seizoen bij ENPS afgesloten met een feestelijke slotavond. We beginnen om 19.30 uur met pizza eten! Daarna is er variantenschaak met duo's. De avond zal in het teken staan van de cupwinst en daarom zijn de eerste twee drankjes gratis. We hopen op een gezellige avond en een grote opkomst.

Voor het bestellen van de pizza's is het nodig dat je je aanmeldt door een mail te sturen aan enps36@gmail.com. Er wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd.

Na deze avond is het zomerstop. We beginnen op 28 augustus weer met de ledenvergadering.

Pieter

10 opmerkingen:

  1. Volgens mij zei de voorzitter afgelopen vrijdag dat de leden 3 drankjes krijgen,NU komt de secretaris met 2 drankjes ! crisis heren ??? p.s heb 3 traytjes Amstel gekocht wel 25 cl inplaats van 30 cl maar kreeg ze voor een spotprijs,beetje stampij maken bij Appie ( door mij krijgen jullie nog een slechte naam bij A.H) laten we er een leuke dag van maken ! Bert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Verschrikkelijk. Ik ben er helaas niet bij. Ik moet de leukste avond van het jaar missen! En de kans om voor de derde maal op rij het toernooi te winnen!! En dan gaan jullie ook nog eens de cupwinst vieren, ach ach, wat een ellende. Maak er een mooie avond van jongens, ik denk aan jullie (vanachter een grote trippel op een Gents terras :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Is er trouwens ook een winnaar van de zomercompetitie? Wie heeft de indeling gedaan en de bestanden gemaakt? Ik ontvang ze graag

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee de zomercompetitie was niet te winnen. Iedereen heeft voor spek en bonen, de eer en de lol meegedaan. Niettemin is Steve op de eerste plaats geëindigd.

      Verwijderen
    2. Oh dat wist ik niet. Maar ik vind uitslagen juist altijd onderdeel van de lol!

      Verwijderen
  4. Ach die zomercompetitie ! Wordt op geen een club serieus genomen ! Begin jaren 90 werd ik zomerkampioen van Caissa ,Werd glashard in mijn gezicht uitgelachen Die zomercomp is voor krukken Bert ! Daar hoor ij niet aan mee te doen ,jaar daarop speelde ik weer de finale van de zomercomp tegen de grootste kluns van de club,deed mijn uiterste best om te verliezen !!! Dame in laten staan ,nog een toren enz enz ! Werd helemaal wanhopig wat moet ik nog meer doen om te verliezen ,Toen kluns nr 1 door de vlag ging,kon ik wel door de grond zakken,de spelers van het 1 e en 2 e kwamen niet meer bij van het lachen,Waarom pak je die dame en toren nou niet mafkees !!!! He Bert dacht dat er een truk achter zat, toen viel ik echt flauw ( kan ook van de drank zijn )

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Suggesties dat die kluns Peter H moet zijn moet ik naar het rijk der fabelen verwijzen daar zijn geen bewijzen van ! Het zou zo maar kunnen ! maar dementie speelt parten bij mij trouwens wie is Peter H ?

      Verwijderen
    2. Wijghel je heb geluk dat ik in Hamburg ben! Maar hoop je wel te zien bij het kroegloperstoernooi

      Verwijderen
  5. Veel plezier vrijdag en een fijne zomer toegewenst! Ik hoop volgend seizoen weer eens langs te kunnen komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Er waren eerst wat weinig aanmeldingen, maar het is de laatste dagen gegroeid tot een mooie groep. Ik verheug me al op de pizza's. Tot vanavond allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen