roterende banner

zaterdag 24 november 2012

Drukke vrijdagavond nr. 4

Op de vierde van de zeven drukke vrijdagavonden (zie stuk van Sander) speelden 18 ENPS-ers intern, 8 extern voor het eerste, 1 extern voor het vijfde, plus 9 gasten; dat maakt in totaal een record van 36 spelers. Een ander record is dat we weer wonnen, zowel het eerste (5½-2½, Sanne gaat er nog verslag van doen) als Sander voor het vijfde (1-0) ... wat gaat het toch goed met ons!
De kruistabel laat zien dat de komdende ronden van de interne een hoop spannende wedstrijden in petto hebben. De top heeft elkaar nog niet echt bestreden. Zowel Kees Bakker als Peter Hoekstra (hij is weer in het land) hebben nog maar één top-tienspeler ontmoet. Dat is opmerkelijk na 11 ronden! Hopelijk komen ze vaak komende weken en gaan we een spannende interne ontknoping tegemoet.

Uitslagen / Stand / Kruistabel / Overzicht alle rondes / Spelersgeschiedenis

Sanne Visser speelde volgens de gebruiken van deze donkere dagen voor kerst voor Sinterklaas en Sint Maarten tegelijk. Sanne is een opgeruimd type, houdt niet van al te veel spullen en gaf al zijn schaakboeken weg. Een krat vol aantrekkelijke titels, gratis en voor niets! Hartstikke leuk, verschillende ENPSers waren gretig aan het grasduinen. Ik zelf nam Invisible Chess Moves van Afek mee. Het lijkt me een heerlijk boek, laat de kerstvakantie maar komen!
Niek 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten