roterende banner

zaterdag 10 november 2012

Drukke vrijdagavond nr. 2

Op de tweede van de zeven drukke vrijdagavonden (zie stuk van Sander) speelden 14 ENPS-ers intern, 8 extern, tel daarbij 8 gasten van De Raadsheer op, dat maakt in totaal 30 spelers. Wel volle bak dus, maar geen recorddrukte deze keer.

Extern: Oh oh oh. ENPS 4 - De Raadsheer 3. Oh oh oh. We hadden onze zevende externe winst op rij voor het oprapen, maar het heeft niet zo mogen zijn. Nadat er eerst voor een ietwat onhandige teamopstelling werd gekozen schoof Theo Hendriks (één na laatst overgebleven partij) een eindspel met een pion meer met vaste hand naar een nul. Met een 3-4 tussenstand was winst onmogelijk geworden ... maar laatste man Victor won gelukkig. Met 4-4 is ENPS in elk geval 11 wedstrijden lang ongeslagen, dat dan weer wel!

Intern: Er waren zeven wedstrijden, en zeven keer won wit. Het begint duidelijk te worden dat Pieter dit jaar zijn vorm kwijt is. Hij verloor van Tony,dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar hij staat 16e, met 4 uit 9, dat is natuurlijk in vergelijking met vorige seizoenen beneden de maat. Zet 'm op Pieter, nu even een eindsprintje inzetten!
Mark won van Chiel en staat nu tweede.

Ronde 9:

Niek

2 opmerkingen:

  1. intern 7x winst voor wit.

    tijd voor een doping controle.....

    gr, kees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van het 4e team. Maar dat de zegereeks niet eeuwig kon duren, was wel te verwachten.

    Zat zelf in Hillegom te schaken, waar het Voges Open begonnen is (http://www.schaakclubdeuil.nl, vanaf maandag zouden de partijen na te spelen moeten zijn). Eerste ronde gewonnen

    BeantwoordenVerwijderen