roterende banner

vrijdag 26 oktober 2012

Guernsey

Stefan speelt in Guernsey
Maarliefst drie ENPS-ers spelen op het bijzonder mooie eiland Guernsey een schaaktoernooi:
Clive Wismayer, voor de 16e keer (!), Marike Dokter (9e keer, ook niet weinig) en Stefan Lehmann, voor het eerst. Stefan liet erover al wat commentaren achter op deze website. Na een goede start verloor hij in ronde 5, en er zijn nog twee ronden te gaan. Oproep aan alle drie: stuur me een mooie partij als je die hebt gespeeld!

Hier kun je de stand van de eerste groep zien, hier van de tweede.

Niek

PS ik heb weer een 2e hands schaakboek over en neem 'm mee vanavond: 60 jaar Hoogovens Schaaktoernooi. Het is wat mij betreft het ideale schaakboek: mooie verhalen, partijen met lichte analyses, veel foto's en diagrammen. De perfecte mix! Het boek is ongelezen & als nieuw. Wie het wil mag het hebben, we loten als 2 of meer het wilen.

3 opmerkingen:

  1. Vijfde partij in een albin-tegengambiet keihard verloren (minder dan 20 zetten). Tegenstander kende het en dan is het echt niet goed.

    Gisteren gelukkig goed gespeeld en gewonnen waardoor het toernooi al zo goed als geslaagd is. Over een kleine 2,5 uur de laatste partij.
    Ik zal de partij(en) proberen vanmiddag door te sturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanochtend was de laatste ronde. Ik had wit tegen +2100 speler. Heb goed gespeeld, maar helaas 2x iets gemist waardoor ik in remise moest berusten. Maar met 4 uit 7 heb ik een aardig toernooi gespeeld (TPR >2100)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wel de Ladies Prize, maar niet zo geweldig gespeeld :-)
    Marike

    BeantwoordenVerwijderen