roterende banner

vrijdag 1 juni 2012

Sanne Visser snelschaakkampioen van ENPS

We speelden op de eerste junidag een dubbelrondige finale om het snelschaakkampioenschap van ENPS 2011/12, die Sanne won. Na de verloren finale van vorige week dus gelukkig toch nog een kampioenschap voor hem. Niet te geloven wat die jongen een ontwikkeling doormaakt, ik ben nieuwsgierig hoe die trend zich door gaat zetten komend seizoen. Hou hem in de gaten!

Chiel speelde goed, het werd 1-1 tegen zowel Mark als Stefan, maar hij verloor met 2-0 van Sanne. Ik speelde zelf ook een zeer belangrijke rol in het toernooi, en wel door idereen een goed gevoel te geven. Mijn score was zo slecht dat geen van de anderen het voor elkaar kreeg op een minscore te eindigen.

1Sanne6
2Stefan5
3Mark H, Chiel4
5Niek1

De B-groep, die bestond uit de overig opgekomen spelers die zich via de voorrondes niet voor de finalegroep wisten te plaatsen, werd gewonnen door Har. Hij deed dit met een fischerachtige score van 9 uit 9. De volledige eindstand staat hier rechts >>


Daarnaast liet champ Steve aan het begin van de avond zijn gezicht nog even zien en waren Ron van Leeuwen en Ruud van Caspel later op de avond komen binnen vallen en vluggerden buiten de competitie mee. Het was weer een bijzonder goede & gezellige avond.
     
1Har9
2Sander7
3Tony
4Dirk 5

Theo

Marcello

Rimme
8Albert2
9Jord
10Asha0

Niek

3 opmerkingen:

  1. Aan het einde van de avond speelde Har en Sanne nog een mini-match om de eer van de avond.
    Har kwam twee keer goed tot gewonnen te staan maar verloor allebei.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sanne gefeliciteerd! toch nog een mooie titel!

    Cheers,
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen