roterende banner

vrijdag 11 november 2011

Probleem 2 en ENPS 2 spelen gelijk

We hadden weer pech gisteravond, net als de vorige keer. En dat is goed want ons geluk gaat dus nog komen dit seizoen. Want oh, oh, oh, wat hebben we het weer laten liggen. Probleem 2 is op papier een tegenstander die we hadden moeten pakken, en in de praktijk ook. Maar het lukte niet, op het laatst was ik zelfs blij dat het 4-4 werd.

Sanne scheen goed te staan, bood remise aan wat de tegenstander niet aannam, waarop Sanne direct blunderde en de 0 was binnen. Ik won uiteindelijk ietwat gelukkig een spannende pot met leuk combinatiewerk. Het mat zie je op de foto. Duck won ook, ik hoorde dat hij goed weg kwam.

Toen kwamen de klappen. Chiel en Theo stonden goed resp. solide, maar beiden blunderden en verloren. Met name Theo stond te trillen van woede, hij was duidelijk van plan het meubilair te gaan slopen maar kon zich nog net inhouden.
1 minuut daarna bood de tegenstander van martin remise aan, het was ook remise maar ik had liever niet gehad dat Martin het onmiddellijk aannam. 3½-2½ voor de tegenstander dus.
Waren over Ron en Kees, en ik vreesde het ergste. Gelukkig speelde Ron remise, waarna Kees als laatste overbleef. Het was duwen en trekken die partij, Kees kon zijn ratingoverwicht aanvankelijk niet op het bord laten zien, maar na een tijdje werd duidelijk dat Kees toch lekker aan het spelen was en de tegenstader veel te veel tijd opmaakte.. En dan kun je het wel aan Kees overlaten. Hij won en zo werd het dus een gelijk spel.
Niek

Geen opmerkingen:

Een reactie posten