roterende banner

zondag 9 juni 2024

Zomerupdates (1)

Er waren leden die er schande van spraken. Dat de blogredactie op vakantie ging, juist in een periode dat er zóveel gebeurde.

Dat de leden toch enigszins geïnformeerd zijn gebleven komt doordat andere leden hier op het blog in de comments en in de diverse appgroepen het blijde nieuws bleven verspreiden.

Ik som de hoogtepunten nog even op:
- de trouwe Bas Jonkers (hij is oudgediende en járenlang bestuurslid) werd kampioen. Zijn naam is in de rechter kolom bijgeschreven.
- Steve Michel wint Best-Of-The-West.
- de SGA-cupfinale werd weer eens gewonnen. We blijven historie schrijven, we hebben van de afgelopen 10 edities er 5 gewonnen.
- de voorrondes van de SGA-rapid werden door ENPS zeer overtuigend winnend afgesloten. We speelden in de eerste klasse, er was ook nog een hoofdklasse en andere groepen. De hoogste vier van onze ranglijst, dat zijn ENPS 1, Fischer Z 1, VAS 3 en Zukertort 2, spelen op 13 juni de finale bij Amsterdam West. Wij kampen met wat personele problemen, want Tom (6 uit 6) en Ardin (2½ uit 3) kunnen die datum niet meespelen. Bij deze een oproep voor goede invallers (en kan de captain de eisen melden die aan invallers gesteld worden?)

En dan rest er nog nieuws uit Noord-Italië. Michiel Smit speelt mee in Forni di Sopra, waar alle partijen live te volgen zijn. Het is een toernooi met een A- en een B afdeling, en Michiel staat ingeschreven bij groep A.

update 1: en in de B-groep zie ik de namen Steven van Asbek en Loe van Montfort staan, die laatste ken ik eigenlijk niet, maar zijn naam staat wel op de ranglijsten van onze interne. Michiel, Steven en ook Loe, heel veel succes!!

update 2
groep A
stand / kruistabel / indeling
groep B
stand / kruistabel / indeling


Niek

(NB dit bericht heet Zomerupdates (nr. 1), want er gaan er vast nog een paar nrs volgen deze zomer)

10 opmerkingen:

  1. Dank Niek dag je weer even orde op zaken stelt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja goede actie, en leuk om dat schaaktoernooi te volgen, prachtige foto's. Bert zorg jij voor champagne als we Michiel mogen verwelkomen als kampioen der Dolomieten ;) dan wel Steven of Loe als amateurkampioen ;-)
      Boudy

      Verwijderen
  2. Waarom komt Michiel uit voor Noorwegen? (Kees)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij heeft groot gelijk! Rusland richt zijn kernkoppen op Nederland

      Verwijderen
    2. Om de allure van het toernooi wat op te vijzelen

      Verwijderen
    3. Spreekt Michiel eigenlijk Noors ? Straks komt er een "" Echte "" Noor op hem af en begint dan zo ""Hvordan har du det ? Hyggelig at du spiller for Norge ! Erdu en ekte Nordmann ?""

      Verwijderen
  3. en Loe staat met 2 uit 2 bovenaan!
    Niek
    https://vesus.org/tournament/fpRZ8FD9?selectedTab=tournament.participants&rankedId=58&summaryType=PLAYER

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik kom er niet achter hoe je de scores kunt zien...

    BeantwoordenVerwijderen