roterende banner

zaterdag 9 juli 2022

Ardin ENPS kampioen '21/'22

Ardin verslaat Peter Nitschke en wint een fles whisky (beschikbaar gesteld door onze sympathieke barman) en de titel

Laatste zet: Ardin speelt d8D+ en wint


 

Fischer-random competitie
Partijen (laatste) ronde 9    Ranglijst     Kruistabel

Jildo Kalma en Stefan Lehmann eindigen met 8 uit 9 beiden op de eerste plaats, maar op basis van het ondeling resultaat is Jildo de fischerrandom kampioen! Jildo kreeg een fles champagne die onmiddellijk feestelijk werd opgedronken.


De gespeelde randomfischer posities waren
ronde 1: 133
ronde 2: 802
ronde 3: 461
ronde 4: 531
ronde 5: 777
ronde 6: 899
ronde 7: 665
ronde 8: 465
ronde 9: 484

19 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, Ardin. En verder vond ik het leuk om weer regelmatig op de club te verschijnen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ook gefeliciteerd Ardin Jildo Michiel en Victor !
    goed gespeeld Robin !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jildo speelt vandaag 24 juli 2022 om 12:00 uur in de B groep van Amsterdam Chess om de eerste plaats :prijs 500 euro .ZET HEM OP Jildo !!!!!!!!!!!! .Andere leuke partij maar dan in de A groep I.M Manuel Bosboom ( 5 punten ) tegen Kleine Arthur Winter ook 5 punten ,Arthur is net 14 jaar geworden en won laatst van ENPS ster Daan Zult .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Steve had een mooie aanval. Jildo stond niet goed maar kan Misschien remise houden.

      Verwijderen
  4. Ik geloof dat er nieuwe rating is gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat heb je mis, Albert. De volgende nieuwe ratinglijst komt op 1 augustus.

      Verwijderen
  5. Wat Jildo heeft gedaan ,weet ik nog niet ,klinkt niet goed als ik die reactie van anoniem mag geloven .Wie die A groep heeft gewonnen ? Dat kleine ettertje van 14 jaar Arthur de Verschrikkelijke .

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Shit Jildo heeft verloren ! Van een speler met elo 1651 maar er staat een sterretjes achter zijn naam ,dus die elo is niet erg betrouwbaar .Ik begrijp niet waarom Daan met zijn elo van 1615 niet in groep C speelt .In groep B staat hij op plaats 92 .In groep C zou hij op plaats 2 hebben gestaan ,ietsje achter Teo Hagen met 1630 de nr 1 in groep C .( Plaatsinglijst )

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Inmiddels Bert aan de telefoon gehad, ik ga natuurlijk niet voor het geld. Groep B is veel uitdagender!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tja ik ben een schavuit ,ik ga voor de duit ! In Indonesie wordt duit nog steeds gebruikt voor het woord geld maar je spreekt het uit als Doeiet ( de u=oe en de i =ie ) Ik vind het wel heel jammer dat Jildo naast die 500 euro heeft gegrepen ! Tja ik houd van complotdenken is die Titus Branco geen verklede Russische grootmeester 1651 elo is wel heel verdacht .Ik vond Titus ook wel erg op Karjakin lijken !

      Verwijderen
  8. Doordat er de afgelopen jaren minder toernooien waren zijn veel (vooral jongere) spelers underrated. Ze hebben zich twee jaar doorontwikkeld, soms heel fanatiek, terwijl ze weinig tot niet hebben gespeeld. Mijn tegenstander in de laatste ronde was er zo een. En hij kon met zijn gratis punt op zaterdag uitrusten en zich met datzelfde fanatisme - hij had de Colle tot in de puntjes bestudeerd - op mij voorbereiden terwijl ik achter het bord ziek zat te worden. De twee uurtjes nachtrust van zaterdag op zondag, dat was misschien ook iets te weinig.
    Maar eerlijk gezegd denk ik dat ik in topfitte toestand het ook erg zwaar tegen hem had gehad. In ieder geval werd ik nu totaal overspeeld. Dat kostte, inclusief de prijs voor de beste Amsterdammer, 600 euro.

    Veel dramatischer was het voor Manuel. Die gaf na een week spelen door één simpele winstzet die iedereen zag, inclusief hijzelf, niet te spelen (zag hij spoken? In ieder geval zal dit nog lang door zijn hoofd spoken) 1400 euro weg. Een envelopje met daarin 15 euro was zijn deel.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik word ook verpletterd door een zwaar underrated jochie van 14 in de eerste ronde. Hij heeft het London systeem tot in de puntjes bestudeerd, speelde alles a tempo en in de analyse won hij nog 10 keer van mij!

      Verwijderen
    2. Hier is de slachtpartij: Prajit Sai Kumar vs Steve Michel

      Verwijderen
    3. Hier dus: https://lichess.org/rkoP12yF

      Verwijderen
  9. Je neemt het sportief op ! Ja die Titus Branco komt uit de jeugd van VAS ,speelt daar al vanaf zijn 10e jaar Maar dat je voor zo,n belangrijke wedstrijd maar 2 uurtjes slaap heb genoten ................???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb niet gezopen of genachtbraakt Bert😅 Het lukte gewoon niet. Met het inslapen niet en vervolgens met het doorslapen niet.

      Verwijderen
    2. Heb je dat jonge ettertje ,die Titus wel het nodige bier aangeboden ? Of een stevige Joint ? Of een snuifje van Kuifje ? Ik speelde eens jaren en nog eens jaren geleden tegen ook zo,n jong ettertje van 14 ,het kreng had nog een vechtpetje ook op .Het was een vluggertjes toernooi ,Ik ging als een dolle imbeciel te keer met het nodige bier naast mij .Op een gegeven moment ging hij alles weggeven en ja mijn parool is ""Alles wat beweegt sla ik er van af !"" Plotseling zag ik nog net door die alcoholische dampen dat het eeuwig schaak was ,hij had alleen nog een dame ,terwijl ik bijna al mijn stukken nog had ! Ik kon alleen maar uitbrengen "" Dat heb je slim gedaan kereltje !"" 😜🤣😂Wie dat 14 jarig ettertje was ? Dimitri Reinderman !

      Verwijderen