roterende banner

maandag 20 augustus 2018

L E D E N V E R G A D E R I N G

Allen,

vrijdag 31 augustus begint ENPS het seizoen 2018-2019 met de algemene ledenvergadering. Om 19:30 presenteert Adrienne maaltijdsoep en brood. De vergadering begint om 20:00. Jullie zijn van harte welkom!

Eventuele voorstellen waarover je de leden wil laten stemmen kun je tot zondag bij mij indienen. Ik zal ze zondagavond rondsturen. Ik heb als bijlagen het verslag van de ALV van vorig jaar en de agenda toegevoegd.

Tot volgende week!
Bas Jonkers
Secretaris ENPS


DOWNLOAD:     Agenda 2018     Notulen 2017

9 opmerkingen:

  1. Bij openen van agenda en notulen geeft hij een foutmelding.
    (Foutcode: SSL_ERROR_UNRECOGNIZED_NAME_ALERT )
    Hoe moet dit opgelost worden?

    Theo Bakker

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Misschien moet je proberen het met een ander programma te openen, Theo. Ik kan ze gewoon openen.

      Verwijderen
    2. Theo, ik loop hier ook al een tijdje tegenaan. Ik kan ook nooit de uitslagen en standen zien, dan krijg ik die melding ook. Bij jou staat waarschijnlijk ook net als bij mij bovenaan het scherm het treurige figuurtje. Op mijn werk lukt het allemaal wel. Ik ben al een tijdje bezig om het uit te zoeken, ik ben inmiddels zo ver dat ik denk dat het aan de provider ligt. Ik heb KPN en mijn modem is een zgn. Experiabox. Daarin schijn je IPv6 te moeten uitzetten om het probleem op te lossen. Ik ben er alleen nog niet achter hoe je dat precies moet doen. En dan natuurlijk maar duimen dat dit inderdaad de oplossing van het probleem is...

      Verwijderen
    3. Ik weet ook niet of ik het wel ga proberen (IPv6 uitzetten) zolang ik via mijn werk nog toegang heb. Ik las op KPN Forum het volgende nadeel: Dat je totaal geen IPv6 toegang meer hebt en dus sites die alleen IPv6 doen (ipv IPv4) niet meer kan bereiken. En dat zullen er op termijn steeds meer worden. Daarom is de echte oplossing ook om de webapplicatie aan te (laten) passen zodat deze correct functioneert met IPv6.
      Kortom: degene die https://www.dva-huisartsen.nl/enps/logo.php onderhoudt moet hier iets aan doen.

      Verwijderen
    4. Theo, ik heb op mijn werk de stukken geopend en aan je gemaild.

      Verwijderen
  2. Ik ben a. Niet sociaal en b. Geen vergadertijger. Dus...wordt er dan ook nog iets.. gedaan op schaakgebied?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waar zijn/blijven overigens de financiële stukken ?

    Theo B.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jeannot zegt : Ik ben a)niet sociaal b) geen vergadertijger .Ten 1) 99% van de schakers zijn niet sociaal 2) 99% van de schakers houden niet van vergaderen .Het bestuur vergadert +6x per jaar ( precies weet ik het niet ) Bestuur + Leden slechts 1x per jaar .Zonder goed bestuur is er geen goede club ,dan is het een boot vol mensen en geen bemanning en ook geen kapitein ,deze boot zinkt gegarandeerd.

    BeantwoordenVerwijderen