roterende banner

maandag 15 januari 2024

ENPSers bij TATA

Op amateurs.tatasteelchess.com vind je een eindeloze lijst amateurs, rond de 1500. Dit zijn de mannen om in de gaten te houden

Bartman, Victor nine-round 8b
Lange, Rob nine-round 8a
Poldermans, Daan nine-round 6e
Hoekstra, Peter nine-round 3c
   
Visser, Gerard weekday 7u
Van Rijkom, Eric weekday 5h
Velde, Jan (ex lid) weekday 3j
Van Beckhoven, Boudewijn griep🤧
   
Smit, Michiel weekend 3c
Reemer, Chiel (ex) weekend 4a
Hendriks, Jord (ex) weekend 7c

23 opmerkingen:

  1. Jan Velde x ENPS en oud club kampioen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zo weet ik er nog een paar over Jan Velde ! Ex -Amsterdammer ,ex -Betondorper en ex-buurman familie Cruijff ,ex tafelgast van Mieke & Ronald .Tegenwoordig woont Jan weer in zijn geliefde Friesland en maakt zich klaar om volgende week de Elfstedentocht te rijden /schaatsen ! 😜🤣😂

      Verwijderen
    2. Ex-ex-fries dus! En Michiel (ex Noor) doet ook mee appte die me

      Verwijderen
  2. Mooi om al die landen van herkomst te zien: KAZ, TUR, EGY, KUW, PAK, IND, BRA, Zambia. Ik zag zelfs iemand uit Hendrik-Ido-Ambacht! Dat klinkt super-exotisch! Ik hoop maar dat ze hun winterjas meehebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hendrik -Ido -Ambacht ? Nooit van gehoord klinkt inderdaad super -exotisch ,ligt het niet ergens bij Papua Nieuw Guinea ? Winterjassen heb je daar niet nodig ! Die Papoea,s hebben anders wel een aparte kleding stijl ! Minimaal ,zeer minimaal kun je wel zeggen .Veel geld uitgeven aan kleren doen ze niet .Ik zou die koppen van Bottema en Gerie wel eens willen zien ,als daar een Papoea alleen gekleed met een peniskoker ,die Morriaan binnenloopt ! Zo zie je maar wat in Nieuw Guinea heel normaal is ,wordt hier als gestoord gedrag beschouwd ! 🥷Op Bali is het ook heel normaal om midden op een kruispunt motoren te zegenen ! Moet je hier doen zit je meteen in de Mesdag Kliniek .

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb me helaas wegens griep moeten afmelden :s Nu zullen sommigen in dit publiek mij geen echte schaker vinden :p
    Succes iedereen die wel meedoet! En hopelijk mogen de reservekandidaten ook meedoen.
    Boudewijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Beterschap boudy! En thuisblijven is verstandig hoor, ik denk dat er weinig superspreader events zijn als tata

      Verwijderen
    2. Superspreader events ? Heb het even moeten googelen ! Heeft iets met een besmettelijke ziekte te maken bij grote mensenmassa ! Ja Johan kwam ook niet door de strenge voordeur ,hij moest 20 formulieren invullen ! Johan zei toen "" Steek die formulieren maar in je pantat !"" ( Zoek maar op Google translate )

      Verwijderen
    3. Ja Boudewijn ,goede beslissing om je af te melden .Was er verleden jaar ook ! Je zit wel hutje ,mudje Niek was right met z,n superspreader event ! Heel erg groot is die dorps sporthal nou ook niet ! Wat dat registreren betreft dat doen ze voor de brandweer ,die wil na een calamiteit wel precies weten hoeveel mensen binnen zitten !

      Verwijderen
    4. Ik kan me ook voorstellen dat TATA het leuke statistieken vindt. Ze weten precies wie en hoe vaak is geweest, en hebben ook nog eens hun mailadressen

      Verwijderen
  5. Dank jullie wel! Het leek me ook al niet handig om snipverkouden en hoestend en wel in het OV te zitten, hoewel ik niet ver hoef te lopen.
    Ik zou zaterdag ook gaan kijken naar een collega en zijn zoon die waarschijnlijk op het balkon zouden spelen ;-)
    Boudewijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik was vandaag wezen kijken, enorm leuk, wat een toernooi, nu zelfs Giri ongedeeld bovenaan. ENPSers Marco Wielemaker en Peter Kersten waren ook aan het supporten en gingen aan het einde van de dag uit eten met strijders Eric en Jan Velde. Het gaat goed met Jan in Friesland, hoewel hij vertelde dat zijn nieuwe club lang niet zo gezellig is als ENPS. Hij checkt ook dagelijks het blog, dus zo zie je maar weer die liefde voor ENPS, dat is een eeuwige liefde :-) Ik spotte ook nog een andere ENPSer, Gerard Visser. Ik sprak hem niet maar ik zag dat ie meedeed dus ik heb snel een linkje toegevoegd!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En Victor! Ik vergeet goeie ouwe Victor, die was er ook vandaag

      Verwijderen
    2. Ja NATUURLIJK ! was Victor er ook ! Hij heeft dat toernooi zelf opgericht in 1938 😂🤣😜.Ik kan het weten want ik werkte achter de tap ,bij die bar ernaast .Bier en jonge jenever kostten toen 5 cent per glas/flesje .DAT WAREN NOG EENS TIJDEN !

      Verwijderen
  7. De links naar de 9 ronde spelers doen het niet meer. Groeten, kees

    BeantwoordenVerwijderen
  8. https://www.youtube.com/watch?v=ADxPmoudVUk
    We zijn live Kees is begonnen met eindspel les.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dat er geen geluid of ondertiteling bij is.
      Overigens vandaag in 1ste ronde remise gespeeld met Zwart in de ruilvariant in het Frans. Wel uitkijken met die variant, zie de fantastische zege van Ju Wenjun tegen Alireza Firouzja in de 5de ronde...
      In mijn groep viel er ook een hele harde beslissing, er ging een telefoon en de arbiter was onverbiddelijk, een reglementaire nul. Argument: ik moet dit doen en consequent zijn.
      Tsja: een rondje voor de hele zaak zou een faillissement hebben betekend...
      Wat vinden jullie daar van, zo'n strenge straf?

      Verwijderen
    2. Nou ja de hele zaal is natuurlijk verstoord en uit zijn concentratie. Daar past vergelding!
      Voordeel van zo'n 0 is dat zijn partij meteen is afgelopen en hij met telefoon en al de zaal kan verlaten en de onbekende kan terugbellen om te horen dat die verkeerd verbonden was.

      Verwijderen
    3. Je bent toch een volstrekte mafkees ,als je je mobieltje aan hebt staan ! Ik laat mijn mobieltje ook altijd UIT ! Ja logisch zul je zeggen "" JE HEBT NIET EENS EEN MOBIELTJE BERT ! "" Ja kan ik niet betalen ! misschien een crowdfunding (o.i.d ) voor een pauper Indo ?

      Verwijderen
  9. PS: Kees, stuur je nog wat links over je les? Bij voorbaat dank!

    BeantwoordenVerwijderen