roterende banner

zondag 25 juni 2017

NK in Amsterdan Noord

Morgen begint het Nederlands Kampioenschap, gelukkig weer in Amsterdam, en wéér georganiseerd door ENPS-er Tom Bottema, met zijn SOPSWEPS-vrienden Paul Rump en Johan Booij. Of Arnth deze keer ook weer bij is weet ik niet, maar daar gaan we snel achter komen. Ik ben van plan komende week er vaak te zijn, en ik hoop dat ik dan veel clubgenoten tegenkom.

Het is in Amsterdam Noord, en dat is (natuurlijk) nog nooit eerder gebeurt. Toch is het dichter bij dan ooit want je hoeft alleen maar met het pontje het IJ over en je bent er al. Zó dicht bij het centraal station is het kampioenschap nog nooit geweest. Zie kaartje hieronder.

Net als de voorgaande jaren is het NK zelf leuk, maar bijzonder is het neven programma. Er is iedere dag wel een ander parallel-NK waar gewone stervelingen aan mee kunnen doen. Onderdeel van dat programma zijn het ons welbekende "NK Hands & Brains" en het "NK Voorgift". Het lijkt me leuk als er ENPS-ers mee gaan doen! Lees hier meer erover.

Tot slot nog een leuke voorbeschouwing op schakers.info (ik ben altijd al een fan geweest van de artikelen van v.d. Wiel)

Niek

4 opmerkingen:

  1. Er is zaterdag een NK voor café teams. Wellicht een leuk idee om ons café van de overkant, de Plakhoek op de NK kaart te zetten.

    Als er liefhebbers zijn (minimaal 4) ga ik dat morgen even her en der kort te sluiten
    gr

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het is er erg leuk, daar in Noord. ga vanmiddag ook even kijkje nemen, met bestuur enps, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben er zometeen ook weer. Het is weer een trippel-A-lokatie, daar in de Tolhuistuin. En inderdaad, Arnth doet ook weer mee, deze keer is hij niet bij de schrijvende pers, maar is hij verantwoordelijk voor het cultureel programma

      Verwijderen
  3. geweldig veel enps-ers gezien vandaag bij het NK, ik denk wel tien. Wat hebben we toch een leuke club....

    BeantwoordenVerwijderen