roterende banner

maandag 10 januari 2011

Beddenoverschot in Wijk aan Zee

Aanstaande vrijdag barst HET schaakfeest van het jaar los. Het mooiste toernooi op aarde begint dan, en het is dit jaar nog bijzonderder doordat een grote groep ENPSers het hele weekend van 14-16 januari deelneemt aan de vierkampen.

Schitterend allemaal, maar er is helaas wel wat organisatorisch leed. Er doen 16 ENPSers mee (Clive, Amédée, Kees, Eric , Ronald*, Bas*, Mark, Regis, Pieter, Niek, Sanne, Chiel, Martin, Marike, Sander en Tony). Clive en Marike mailden me dat ze zelf een hotel hadden. Pieter heeft een huis van een vriend tot zijn beschikking, dus voor de overige 13 wilden we iets organiseren, precies zoals altijd het plan geweest was. Het hoe en waarom daarvan viel op dit blog te lezen: Verblijfplaats in Wijk aan Zee. In dit artikel werd gevraagd te reageren:

"Kunnen de deelnemers allemaal even razendsnel eventuele vragen en opmerkingen hieronder plaatsen? Dan kan Chiel (als er geen bezwaren zijn, lijkt me overigens niet) z.s.m. de accomodatie definitief reserveren."

schreef ik. Er kwamen geen reacties, dus we hebben 13 bedden gereserveerd. Maar na een belronde deze afgelopen dagen door Kees en Chiel werd duidelijk dat er maar zes man gebruik gaan maken van deze enps-bedden. Kees en Chiel probeerden de overige bedden te annuleren maar dat kon niet meer.

Omdat alles dus betaald moet worden zoeken we nog mensen die een nachtje (of twee) willen blijven slapen en de gezellige hoogovens- en enps sfeer meebeleven. Het kost 26 euro per nacht**
Dus... speel je zelf niet mee en wil je wel het toernooi bezoeken blijf dan ook overnachten, kan je nog een pilsje extra drinken en de dag erna strandwandelen ook! En nodig daarbij schaakminnende oud-enpsers, buren, vrienden of familie uit, ze zijn van harte welkom. Laat deze keer ajb wel weten wat je plan bent door een reactie hieronder achter te laten. Dat is een kleine moeite, maar levert de organisatoren veel plezier op! Doen hoor!!

Niek

* Bas en Ronald hebben helaas het hele toenooi afgezegd om gezondheidsredenen van resp. zichzelf en Mieke.

** Zelf slaapzak mee, maar je kan ook linnegoed huren voor 8,-. Ontbijt kost 5,- extra.

10 opmerkingen:

  1. Jongens, ik had niet afgezegd nog en doe gewoon mee. Enne.... wil ook meesnurken, boek mij maar in voor vr + za
    (ga wel ff op zoek naar mijn slaapzak, moet ik ergens hebben)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had Chiel al voordat hij wat gevonden had verteld voor de vrijdag gelukkig zelf iets gevonden te hebben. Dus kan dan gewoon meedrinken. Zaterdag kan ik helaas niet blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Okay, gelukkig is Anoniem erbij!
    Schakers ook altijd ... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik weet niet of ik tot die zes man wordt gerekend. Ik bleef wel overnachten.(ik ben namelijk niet gebeld daarover)

    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Martin, je behoord tot de zes. Dat had ik vrijdag van je begrepen.

    Groet,
    Kees

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben er niet bij, maar da's geen nieuws. wat wel leuk is om te weten dat onze oud-ENPS'er Askin Ankay vanaf 21 januari meedoet aan Tata. Misschien komtie vrijdag 21 of 28 nog naar de club.
    gr.rimme

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die anonieme was ik, ik had net de boys de deur uit na een potje almere uit. (bah.... 5-3 verloren) Maar... Sanne pakte een punt aan het 1e bord tegen 2100 en nog wat!

    Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  8. * Fantastisch! Sanne, kan je die partij in pgn naar mij opsturen?
    * Rimme, je speelt dan wel niet mee maar je komt toch wel een nachtje slapen en feestvieren?!
    * En fijn dat je toch nog meedoet Ronald!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. http://www.nivon.nl/accommodaties/voorwaarden.htm

    Hierbij de annuleringsvoorwaarden van het Nivon.


    Martin

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kom op Sanne, houdt ons niet langer in spanning! Ik ben heel benieuwd. Geweldige prestatie op voorhand!

    BeantwoordenVerwijderen