roterende banner

zondag 18 oktober 2009

De nieuwe Steve

Het leek er op dat Steve Michel het alleenrecht had op 100% scores, zie bijvoorbeeld de uitslagen van een snelschaakavond eerder dit jaar. Maar nu hebben we in Chiel een nieuwe Steve. Vorige week won hij de rapidavond met 5 uit 5, afgelopen vrijdag herhaalde hij die score, zodat ie nu op 10 uit 10 staat. En met overtuigend spel ook, toen ik om 23:30 in de Quibus binnnen kwam zag ik het slot van zijn partij tegen Mark Hecker, en dat ging er echt heel erg hard aan toe. Een mooie ontwikkeling, een speler uit eigen kweek die zo sterk wordt. Ik kijk uit naar Chiels ontwikkeling en scores in het komende seizoen!
En dan heb ik nog een nieuwtje, misschien wat vroeg om te melden omdat ik het niet helemaal zeker weet, maar ik hoorde dat (de oude en enige echte) Steve weer terug naar Amsterdam en ENPS komt! Dat zou nog eens mooi zijn.. wat een goed nieuws allemaal!
Niek

4 opmerkingen:

  1. Het is in zoverre zeker dat Steve terugkomt, dat hij vanaf half december mijn collega zal zijn in het Paard. Of hij dan ook zijn oude club trouw blijft, tja, natuurlijk.

    Forza ENPS!
    (wegens vakantie Kees)
    Chiel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chiel, jij was toch ook wedstrijdleider die avond? Kun je hier de ranglijst neerzetten? Niek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Niek,
    Zaterdag al had ik Bas de uitslag en een verslagje gemaild, op zijn versoek, maar daar heb ik nog niets van teruggezien. Hieronder het mailtje dat ik stuurde:

    Ha Bas,

    Hier dan de uitslag van gisteren:

    Chiel 5/5
    Mark 3,5/5
    Sanne, Roeland, Rimme, Marc 3/5
    Joost 2,5/5
    Duck, Ingeborg, Arnaud 2/4
    Theo H. 1/5
    Leon, Jord 0/4

    Degenen met maar 4 partijen gespeeld hebben een bye gehad, waarvoor ik geen punten heb uitgedeeld. Dat kan natuurlijk alsnog, een halfje erbij, maar ik weet niet wat gebruikelijk is.

    Voor het verslag op de site:
    Het leek eerst stil te blijven in de quibus, zeker omdat het tweede team moest spelen, maar uiteindelijk kwamen er toch nog dertien man opdagen. Zelfs Kees, die eigenlijk al in Bordeaux was, fietste nog even langs.
    Het is leuk om te zien dat er een aantal verse gezichten opduiken op de rapidavonden. Hopelijk blijven ze komen als de boksring klaar is!
    Nou goed, het werd een gezellige boel, zeker toen de spelers van het tweede binnendruppelden na hun mooie overwinning.
    Ikzelf moest na twaalven toch echt naar huis, de babyfoon-buren ontlasten, maar het is ongetwijfeld uitgegroeid tot een heus volksfeest in de kleine uurtjes, daar op het pittoreske Van der Helstplein, onder de Platanen.

    Groet,
    Chiel

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sorry, ik had even geen tijd meer.
    Bovendien moesten jullie eerst mijn verslag van ENPS 2 lezen!

    Bas

    BeantwoordenVerwijderen