roterende banner

maandag 20 april 2009

club nieuws

ENPS-ers!

Vrijdag a.s. kan het eerste team kampioen worden van de eerste klasse A van de SGA. We hopen op een overweldigende belangstelling. Mochten de jongens van Ronald het kampioenschap weten te bemachtigen dan zal dat na afloop van de wedstrijd in feestelijke stemming worden gevierd. (maar eerste afwachten wat de concurentie doet en natuurlijk 100% concentratie op de reeds gedegradeerde tegenstander, en geen huid verkopen zonder de beer etc...).

Deze zomer zal de speelzaal worden verbouwd, er zal o.a. een boxring verrijzen (het schaakboxen komt zo wel erg dicht bij http://www.albertcuyp.net/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=24&Itemid=40 ). De verbouwing begint misschien al eind mei wat zou betekenen dat we misschien een paar weekjes eerder dicht gaan dan gepland. Het e.e.a. moeten we nog bevestigd krijgen, wellicht worden de playoffs voor de broadway troffee en het kampioenschap op een alternatieve locatie gespeeld. Wij houden jullie daarvan op de hoogte. Kandidaten voor de broadway troffee lijken Martin en 'Chiel of Rahmat' te worden, voor het club kampioenschap Kees en 'Roel of Bas'.

Last but not least kan men zich nog steeds aanmelden voor het ENPS uitje op 2 mei naar het Max Euwe Centrum. Het begint om 12.00 en duurt zolang het gezellig is. Aanmelden kan bij Kees of op keesieb@gmail.com.

Forza ENPS
Namens het bestuur
Kees

Geen opmerkingen:

Een reactie posten