roterende banner

maandag 28 januari 2008

Corus en de ENPS-ers

Corus zit er op, niet alleen voor Carlsen, maar ook voor de ENPS-ers. Alle uitslagen van de 10-kampen staan op http://www.xs4all.nl/~lveeken/cct/cct08tien.html

Kees Bakker won zijn laatste drie wedstrijden en is daarmee heel mooi ongedeeld derde geworden in zijn tienkamp, groep 3B. Hij scoorde 5,5 uit 9 en won wat ratingpunten want hij had een mooir tpr; 1985. Ben de Leur deed het in zijn hoge groep, 2A, iets minder: hij werd negende, scoorde 3 uit 9, verloor een paar ratingpunten maar zijn tpr was iets hoger dan die van Kees: 2004. Tot slot deed Eric van Rijkom het nog minder: hij was helaas ziek geworden en trok zich terug.

Ik heb de vierkampen niet helemaal goed bestudeerd, maar ik weet in iedergeval dat Marike en Clive meededen met de weekeindeditie. Clive Wismayer werd laatste in zijn groep, 2F, met 1 uit 3, tpr 2002. Marike Dokter scoorde meer punten in groep 7D: ze werd 2e, met 1,5 uit 3 en een tpr van 1638.

Als ik ENPS-ers vergeten ben cq heb overzien (check de amateur-website van Corus) schrijf dat dan svp als reactie hieronder!

Niek

1 opmerking:

  1. Mooie eindsprint Kees!
    Leo van Benten was ook van de partij. In groep 9K van de dagvierkampen scoorde hij 2 uit 3 voor een TPR van 1347.

    BeantwoordenVerwijderen