roterende banner

zaterdag 1 april 2023

Interne ronde 10

Ronde 10:   Partijen        Ranglijst        Kruistabel       

(nog tegoed: ronde 9   Partijen / Ranglijst / Kruistabel)

Robin liet zijn telefoon artistieke impressies maken:
Het eerste verloor van Caissa 2. Alleen Peter Hoekstra wist te winnen. Halfjes waren er voor Peter Nitschke, Aran en Francisco

13 opmerkingen:

  1. Gisteren zaterdag 1 april speelde Sopsweps in de Vredeskerk en won met 6-2 van Amstelveen in klasse 2 B .Met nog 1 wedstrijd te gaan ,staan ze 1 matchpunt voor op dat team uit de kop van Noord-Holland .Wint Sopsweps van Fischer Z spelen ze volgend jaar Eerste Klasse KNSB ! Bij dat Autobedrijf / Schaakclub uit Schagen spelen Van Wely ,Van den Doel ,Manuel Bosboom en natuurlijk onze Wim Luberti .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie links bij het schilderij de denker zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel successen hebben wij niet te melden over ENPS spelers in dat Veteranen toernooi .Maar even aandacht voor Groep C daar wint ene Cornelis Splinter geboren 1947 alle partijen . 7 uit 7 en Cornelis heeft geen rating ! Gaan niet alle bellen rinkelen bij die Grasmat spelers ? Cornelis Splinter speelde seizoen 1999 voor Grasmat 2 en had toen een rating van 1867 .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeg Wijchgelmans of hoe heet je ook al weer? Lekker makkelijk om commentaar van de zijlijn te geven en zelf niet meedoen? Ik daag je hierbij uit om volgend jaar de handschoen op te pakken! Je krijgt een biertje v oor elk halfje!

      Verwijderen
    2. Waar slaat deze reactie nou op ❓❓❓❓IK lever toch geen commentaar op de verrichtingen van ENPS spelers ,constateer alleen dat er geen top prestaties werden verricht OF WERDEN DIE WEL VERRICHT ❓❓❓❓Ga Ik volgend jaar meedoen aan dat OUDE LULLEN toernooi ❓❓❓❓PEINS ER NIET OVER !!!!!!!!!

      Verwijderen
    3. Het hoeft niet altijd alleen maar om successen te gaan, Bert, het was zoals gebruikelijk een goed georganiseerd toernooi met een prima sfeer. Lijkt mij niet onbelangrijk.

      Verwijderen
    4. Jawel, maar successen worden doorgaans met grote spoed en heel uitgebreid op het blog gepubliceerd. En daar heb ik schuld aan Daan! ... de mindere momenten van ENPS negeer ik graag 😃

      Verwijderen
    5. Overigens, Daan, ik ben niet de door GOD aangewezen brenger van ENPS nieuws. Iedereen mag schrijven! Jij ook, en iedereen, stuur ze op die positieve én negatieve verhandelingen, ik en alle andere ENPSERS zullen je dankbaar zijn. Gisteren vertelde een emotionele Mark me nog dat ie geen dag zonder ENPSblog kan.

      Verwijderen
    6. Kijk als je verliest is dat niet erg ! De wereld vergaat dan echt niet ! Maar ik wil wel graag strijd zien ! Was er gisteren strijd en vechtlust bij ENPS 3 ? JA ZEKER Iedereen vocht zich ( bijna ) dood is toch de verdienste van een team -captain .🥷🥷🥷

      Verwijderen
    7. Sterker door strijd is de wapenspreuk van Rotterdam!

      Verwijderen
  4. https://view.livechesscloud.com/#92e5bb87-58e8-4816-9133-852a757edcee
    marco vs Lucas

    BeantwoordenVerwijderen