roterende banner

maandag 4 mei 2015

Rapid bij de SGA en snelschaken bij het NK

We kunnen weer een kampioenschap binnenhalen, want de SGA-rapidcompetitie 2015 voor clubviertallen begint weer. De wedstrijden worden vanaf de week van 25 mei gehouden, als de SGA-competitie is afgelopen. De finales worden gespeeld op woensdag 17 juni 2015. Een vereniging kan meerdere viertallen inschrijven. Wie wil er meedoen? Voor 10 mei moet Bas teamsamenstelling doorgeven. Er zijn al verschillende sterke ENPS-ers die zich hebben aangemeld, dus het gaat weer serieus spannend worden. Mail Bas voor info of deelname: bjonkers@allshare.nl

Daarnaast vroeg Tom, die het NK organiseert, of ENPS een snelschaakteam op de been kan brengen op zaterdag 16 mei, voor een amateurtoernooi tijdens het het NK-kwalificatieweekend in hotel Manor in Amsterdam Oost. Veel weet ik er niet van, ik kreeg alleen een appje van Tom (die nu in de VS zit) en op internet kon ik er niks over vinden. Tom zet je evt. details nog even voor ons op een rij? Als je interesse hebt, mail tom.bottema@gmail.com

Niek

7 opmerkingen:

  1. Mijn emailadres is bjonkers@allshare.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil wel meedoen. Is het op vrijdagen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Tom,
    Doel je op de rapid competitie. In dit geval ben je altijd welkom. Ik heb begrepen dat het op zoveel mogelijk verschillende weekdagen is. Het speelschema wordt denk ik later bekend. Volgens mij kan niet iedereen alle keren dus een groot team is wel handig.
    Snelschaken? is het de bedoeling om een zo sterk mogelijk snelschaakteam af te vaardigen? Wat voor niveau dienen we ongeveeer te verwachten? Ik wil in ieder geval wel meedoen. We kunnen tenminste al flink oefenenen omdat de vrijdagavond hiervoor het clubkampioenschap bij ENPS wordt gehouden. Mischien 1e vier plaatsen zich voor dag daarna?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja rapid comp. Ik kan altijd op vrijdagen en soms op de andere dagen.
      Strerk snelschaakteam is leuk maar niet noodzakelijk (met tijdshandicap - 1 minuut per 100 elopunten verschil)

      Verwijderen
  4. Ik heb vooral nog twee of drie spelers nodig met niet te hoge rating voor het T-team ( Tom Theo Tom ). Tom B past daar niet bij.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou zeggen nog 3 man erbij om 2 teams voor de hogere poules te vormen:
    Tom, Aran, Peter H, Ailko, Kees, Pieter en misschien Peter N, Sanne, Arnth, Niek, Bas.... enz. Kom op mensen geef je op, want je hoeft niet elke avond te kunnen spelen.
    En dan nog 2 man voor de lagere teams, dit moet toch ook niet al te moeilijk zijn?

    BeantwoordenVerwijderen