roterende banner

zaterdag 10 mei 2008

Playoffs, nacompetitie, fotoraadsel en E3

Mark Hecker en Bas Jonkers speelden gisteren de eerste van de minimatch over twee partijen om het kampioenschap ENPS 2007/8. Mark, die de meeste gespeelde zetten van luid commentaar voorziet, won met wit. Volgende week spelen ze weer, Bas moet winnen om in de race te blijven.

ENPS 3 speelde gisteren gelijk tegen het sterke Raadsheer 2. We hebben daarmee een prachtige tweede plaats bereikt in de poule (2e klasse, 2B) en de externe kracht van ENPS weer eens flink onderstreept.

Peter Kersten is topscorer van het team geworden. De eerste wedstrijd verloor hij, maar daarna won hij alles. Ook zijn invalbeurt in het tweede. Zijn totaalscore dit seizoen is daarmee 6 uit 7!

Daarnaast waren er twee interne potjes:
Rahmat - Niek 0-1
Leo - Li 1-0

Vanmorgen hebben Ronald Post, Kees Bakker, Bas Jonkers en ik samen met een vriendin (Ank) van de oude Mastenbroek wat spulletjes uit zijn huis opgeruimd en wat weg kon naar de vuilstort gebracht. We hebben vier zakken schaakboeken en troffeeen meegenomen, we zullen dat inventariseren en wat niet het ENPS archief in gaat zal een andere bestemming krijgen. Kees dacht aan een veiling onder de leden of iets degelijks, maar het zou ook toegevoegd kunnen worden aan de ENPS bibliotheek. Later meer hierover. Nu alvast een voorproefje uit de verzameling, een foto. Klaas zit naast een bekende ENPS-er, ik herkende hem niet onmiddellijk, wie wel?

Niek

6 opmerkingen: