roterende banner

maandag 3 juli 2006

Bonte avond

Vrijdag 30 juni was de laatste avond van seizoen 2005/2006, traditioneel opgeleukt met borrelhapjes en bizarre schaakvarianten. Tussen de chips, blokjes kaas en stukjes worst door werd er in tweetallen achteruitgeschaakt, gebetonschaakt, ge-afbraakschaakt en wat al niet meer.

Er waren zes teams (ik noteer ze uit het geheugen, ik hoop dat ik het goed herinner)

Niek & Arjan
Sander & Bert
Rahmat & Steve
Theo & Bas
Andre & Martin
Jan & Dirk

De wat later gekomen pokeraar Mark Hecker viel af en toe in voor pokeraar Jan de Vries. Nu ik het er toch over heb: er vallen mij bij ENPS de laatste tijd merkwaardige zaken op. Vorig jaar nog werd er publiekelijk door enkele leden gedweept met een andere "denk"sport, backgammon. Dat zou een veel leuker spel zijn dan schaken. Nu is dat waanbeeld -vanzelfsprekend- weer overgewaaid, maar er leeft een nieuwe hype onder dezelfde kwajongens: poker. Naast de genoemden betoont Arjan zich fanatiek - maar ook Steve hoorde ik enthousiast meepraten!

Terug naar de bonte avond. De trotse winnaars laten hieronder hun prijs zien: een heuse KNSB stropdas. Theo liet ook nog zien dat hij een feilloos stukje oud hollands stropdasknopen onder de knie heeft.

Links Theo en rechts een beweeglijke Bas.
De foto is gemaakt met de mobiel van Sander.

1 opmerking: