roterende banner

vrijdag 11 maart 2022

Uitslagen en stand vierde ronde intern

   Partijen    Ranglijst    
De stelling van Stefan tegen Martin R

Het derde speelde extern en verloor met grote cijfers, 1½-6½

13 opmerkingen:

  1. Je bent heel lang niet geweest. We hebben je van de lijst afgehaald in de hoop dat je denkt verdorie ik wil op de lijst terug zodat de kans dat je weer komt meespelen toeneemt. We hebben je zo gemist!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het was wel Daan ,die mij erop attendeerde dat het UITSLAGEN Bord niet geplaatst was ! Ik zei nog "" Hallo meneer Poldermans ,ik ben van de koffie en thee niet van het uitslagen-bord ! "" Overigens was het elo-verschil tussen Chaturanga 1 en ENPS 3 +235 punten .Nou was het eigenlijk niet E 3 die speelde maar E 4 ! Wel knap dat Gerben won tegen een 1950 elo speler en Daan remise speelde .Johan werd er snel afgeschoffeld maar die had beter niet kunnen spelen ,kwam al gestresst binnen .

      Verwijderen
    2. Huh? Zei je dat? Niet dat je van de drank was??? 😜😜
      Overigens wel de complimenten voor die bordnummers!!

      Verwijderen
    3. Van de lijst afgehaald, ja dat zie ik ook wel, maar er zijn nog wel wat andere leden die er gewoon terwijl ze zelden of niet komen nog op voorkomen...Jullie vinden mij zeker lastig vanwege mijn kritiek op het coronabeleid...😜😡
      Maar goed, dan kom ik volgende week, speel ik weer extern, krijg ik weer geen punten, en als ik dan op de 25ste de week daarna kom en wel intern speel dan kom ik er mag ik aannemen wel weer op, maar dan heb ik wel minder punten dan waar ik volgens mij recht op heb...
      Daarbij nog dit: de externe ronde tegen Caissa liet een substantieel deel van het derde het afweten en kwam ik met een deel van het vierde opdraven, en afgelopen vrijdag was het helemaal treurig, volgens captain Victor regende het weer afzeggingen en stond er dus achter kopman Marco zo ongeveer heel ENPS 4!!
      Beste mensen, dat kan toch niet?
      Ik heb mij op de site weliswaar altijd kritisch over ons coronabeleid uitgelaten, en ik ben de laatste jaren intern zeer matig actief, maar ik geef altijd acte de présence als het om externe wedstrijden gaat!!
      En nu word ik voor mijn solidariteit gestraft?
      Flikker op.
      Als het zo moet schaak ik volgend jaar wel ergens anders....

      Verwijderen
    4. oke ik ben het uitslagen-bord vergeten.
      ENPS 3 maak SCHANDE (niet komen opdagen).
      ENPS heeft Daan Poldermans nodig !!!

      Verwijderen
    5. Daan heeft hier natuurlijk wel een punt. Ik begrijp dat het praktischer is om aan het begin van een nieuwe periode de lijst van de vorige te kopiëren. Maar dan sluipen er wel deze onrechtvaardigheden in. Kunnen we Daan niet met terugwerkende kracht invoeren?

      Verwijderen
    6. Ja ik heb die Ranglijst van 11-03-2022 even vergeleken met die Ratinglijst .Op die Ranglijst staan 50 namen .Op die Ratinglijst staan 65 namen w.o Daan .Als je op die Ratinglijst staat ben je dus echt lid van de club ,dat hoeft niet te gelden voor die Ranglijst van 11/03 .Deze mensen staan dus niet vermeld op die Ranglijst : Allard de Liefde ,Eugen Merkel ,Martin Jones ( al 40 jaar lid ) Peter Kersten ( heel lang lid ) Jord Hendrix ,Sander Schoonderwoerd ,Marike Dokter ,Jan de Fries ( lid sinds W.O. 1 ) Jan Velde ( 40 jaar lid ) Ronald Post ( Ere-Lid ) Peter Hoekstra , Dirk v/d Meiden ,Erik van Rijkom ( Ook al lid sinds de Eerste wereldoorlog ) Wim Luberti en dan Daan Poldermans .Op die Ranglijst staat ook de vriendin van Francisco ,die volgens mij geen lid is en zo zullen er nog wel meer niet-leden op die Ranglijst staan .

      Verwijderen
    7. Dank voor de heldere relativering Bert. Laat duidelijk zijn dat dit allemaal niet persoonlijk is en gewoon aangepast kan worden. Kortom, ik zet je vrijdag wel op de ranglijst Daan (inclusief vermelding van spelen voor club van 11/3).

      Verwijderen
    8. Mooi! Ik ben een tevreden mens en zeker na de 1-2 in Zwolle...
      Is Bert trouwens al erelid?

      Verwijderen
  2. Ja die groene bordnummers ,die plotseling op tafel verschenen bij ENPS 3-Chaturanga .Een van die Chaturanga spelers vond het een heel mooi bordje en vroeg wie het gemaakt had .Ja dat moet iemand uit de jaren 50/60 v.d.v.e zijn geweest ,waarschijnlijk een vlijtig ENPS lid ,die weken bezig was met de figuur-zaag .Ik vond ze in een oud doosje en heb ze in ere hersteld ,die schaakstukken waren waarschijnlijk bedoeld voor een demonstratie bord ala jaren 50 en 60 .Nu doen ze dus weer dienst na 60 jaar maar niet als demonstratie -stuk maar als bord-nummer !

    BeantwoordenVerwijderen