roterende banner

zaterdag 26 januari 2019

Interne, derde ronde | Wijk aan Zee

"Hierbij enkele verrassende uitslagen en een unieke nummer 1! " schreef Bas erbij.

Uitslagen ronde 3   -   Stand

Vorige week vroeg ik me af of Michiel ook de tweede vrijdag van zijn tienkamp zou combineren met een bezoek aan de interne van ENPS, en dat deed hij. Hij won twee keer, in de middag in De Moriaan, in de avond in de Vredeskerk. Ik was die middag en avond in Wijk aan Zee, en nam een paar foto's. Rechts Michiel, temidden van een boel lege borden. De meeste van zijn groep waren al klaar (of ziek, er schijnt een enorme absentiegolf te zijn daar wegens verkoudheden). Er is bij TATA gelukkig totaal geen verbod op het gebruik van smartphones voor foto's, dus ik kon overal mijn gang gaan. Hieronder mooie plaatjes van Victor, die nog op koers ligt om zijn missie uit te voeren: kampioen worden. Rob stond erbij en keek naar Victors stelling.

Niek.



6 opmerkingen:

  1. Het TATA toernooi heeft er juist baat bij als er foto,s worden genomen ,zie bovenstaande foto met TATA STEEL CHESS erop ,reclame meneer en die man met die bril ( die op elke foto staat) dat schijnt de burgemeester van Wijk aan Zee te zijn . .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij is er wel degelijk een verbod. Je mag als ik het goed heb de eerste 7 minuten fotograferen en daarna moet je 'm uitzetten, en dat geldt niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de toeschouwers...Er wordt echter blijkbaar niet 'gehandhaafd' en dat is maar goed ook.
    Wel uitkijken Niek als je op de slotdag komt, de sanctie schijnt een rondje voor de hele zaal te zijn....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Johan was een beetje in de war en speelde na mijn 1.e4 f6 in plaats van c6. Na 2. d4 speelde hij e5 en dat is niet zo best. Toen kwam hij er pas achter. We zijn overnieuw begonnen en hebben de Caro-Kann gespeeld. Ik vond het een mooie partij, maar hij dacht daar anders over.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vorige opmerking was van Pieter....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Artikel 11 van de FIDE Tournament Rules gaat over fotograferen en filmen maar dat eindigt op "tenzij de WL anders beslist". Ik snap het nut van zo'n artikel dan niet zo goed. Het komt er meestal op neer dat je -uiteraard geruisloos- mag filmen zolang geen van de spelers zich gehinderd voelt.

    BeantwoordenVerwijderen