roterende banner

zondag 20 januari 2019

ENPS bij Tata

En nu is het zware werk begonnen bij TATA: de tienkampen.
Michiel Smit doet ook weer mee nadat ie zijn dagvierkamp winnend had afgesloten. Is die veelspeler wel helemaal lekker vraagt een normale schaker zich af. Want 3+9=12 partijen in twee weken, dat is wel heel erg zwaar. Zelf denkt Michiel (foto) daar anders over... vrijdagmiddag speelde hij in Wijk aan Zee, vrijdagavond schoof hij aan bij de interne van ENPS! Zou hij volgende week vrijdag ook weer meedoen met de interne?!

Velde, Jan 1835 nine-round 4
Van Rijkom, Eric 1756 nine-round 5
Smit, Michiel 1680 nine-round 5 + day 5
Poldermans, Daan 1562 nine-round 6
Gallenkamp, Rob 1497 nine-round 7
Bartman, Victor 1415 nine-round 8
Lange, Rob 1315 nine-round 8
 
Jonkers, Bas 1894 day 3 + weekend 3
vd Veen, Ailko 1658 day 5 + weekend 5
vd Maas, Johan 1662 day 6
Visser, Gerard 1481 day 7 + weekend 7
 
Hoekstra, Peter 1948 weekend 3
Van Beckhoven, B 1807 weekend 4
Cramer, Adrienne 1605 weekend 6
Tuijnman, Jeannot 1652 weekend 6

18 opmerkingen:

  1. Leuk dat er zo veel ENPS-ers meedoen! Succes allemaal en veel schaakplezier en hopelijk kunnen we allemaal onze rating weer oppoetsen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge jonge ,probeerde mij voor de zoveelste keer ook aan te melden ( 40x ) Werd weer geweigerd ,volgens die kale hebben ze aan Giri en Anand al genoeg allochtonen ,Quotum schijnt 2 te zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gaat niet goed. Veel aan kop slecht voor concentratie. Vandaag eindspel met koning en paard en 2 verbonden pionnen. Tegenstander koning en loper. Dus glad gewonnen. Zet a tempo en quasi routinematig met zat tijd mijn paard in een penning ... weg paard en direct opgegeven. Gisteren geef ik stuk weg in gewonnen stelling. #^^**^%^^^ Dit kost punten en ego. Weg seizoen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. jammer jeannot, het enige medicijn dat helpt is weer een lekker potje winnen...

      Verwijderen
  4. Kees, je hebt gelijk. Met schaken ben je zo goed of slecht als je laatste partij. Alleen verliezen van iem. waarvan je van 5 partijen er 4 wint is bitter..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zag in de gauwigheid dat Peter en Boudewijn hun groep hebben gewonnen. Waarvoor hulde. Jeannot's lot is door hemzelf uit de doeken gedaan. Waarvoor sterkte. Andere uitslagen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Yes ,Yes wat een beest die Lucas van Foreest !! Heb net die partij gevolgd Barejeev werd totaal afgedroogd .die moet in therapie net als ENPS 2 .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het niet zo op die nederlandse spelers. Giri vind ik qua stijl niks en van Foreest komt tekort. Lucas daarentegen heeft wel iets wat.
      Echte keien zitten dit jaar in de B-groep. Spelers als Kovalev en Korobov. Ze zitten tot laat in de kroeg en spelen toch soms hele leuke partijen. Partij van Kovalev tegen dat jongetje R.P uit India was geweldig.

      Verwijderen
  7. Ga vanmiddag samen met Har naar de weduwe van Leo van Benthem ,wij kunnen schaakboeken en klokken van Leo meenemen ,bedoeling is dan ,dat we ze op de club uitdelen a.s vrijdag al misschien .

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de dagkampers op tata doen het goed, drie staan er op de eerste plek!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vrijdag remise en vandaag zeldzaam zitten kloten in de opening, dus een halfje uit 2. Michiel was vandaag heel snel klaar. Ik dacht eerst dat er een reglementaire overwinning was omdat zijn tegenstander het had laten afweten, maar hij vertelde me dat hij zijn tegenstander in 5 zetten mat had gezet. Petje af!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die 5 zetten zou ik wel willen zien! Gek trouwens, volgens de kruistabel heeft Michiel maar een half punt gekregen. Waar zit de vergissing?

      Verwijderen
    2. Bij jou vrees ik want ik kijk net ook op de site en daar staat het wel goed...misschien was t eerst fout en is het inmiddels hersteld?

      Verwijderen
  10. Effe aandacht voor groep 6 J ,Johan van der Maas doet het uitstekend goed zo Johan !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Victor doet het ook goed, hij staat ook bovenaan in groep 8B

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Victor heeft zijn groep gewonnen met 7 1/2 uit 9 !! TPR 1666
    Gefeliciteerd, goed gedaan Victor.

    Ron H.

    BeantwoordenVerwijderen